Rakan Blogger

Tuesday, March 13, 2012

Contest : Aku Suka Makan Coklat

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Atas jemputan rakan blogger QasehnyaRania, Kancil dengan berbesar hati menyertai contest ini yang hadiahnya lumayan. Nak tahu apa hadiahnya, jomlah menyertai contest nie. Klik je banner di bawah tu. Korang akan tahu...hehehe


Sebab mengapa Kancil suka pada coklat kerana tentulah sedap makanan nie dan boleh menghilangkan rasa stress. Tu je sebab Kancil menyukainya. Tentu korang ada sebab lain, apa lagi, jomlah menyertai contest ini. Lebih ramai lebih meriah.

Kancil tag 3 orang iaitu Cik Kartun, Ckin Kembaq, Sutera Kasih.
 
Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349

46 comments:

nurul ain said...

ok mcm mnarik je ni... terjahhh!!!

Kakzakie said...

Cikgu... kakak pun suka makan coklat. Kalau dapat coklat tu kongsi dgn kakak ye:)

Afiq Yassin said...

nk terjah contest ni..
mcm menarik

[sutera kasih] said...

terima kasih kancil sbb ajak join contest :)

coklat sedap tp menggemukkan kalo mkn byk huhu

cIk JanNah said...

jannah tak suka makan cekelat.
haha

cik Kartun said...

CK suka coklat!!
jap2.. p terjah :D

Santri T.P.I.N.I said...

wah...segmen yg sedap!

cinnamon.com said...

SUKA COKLAT KANCIL..


SUKA SANGAT.

c'axoera ヅ said...

semangat betul!


hahah tak makan cekelat so tak leh nak join :p

Yatie Awang said...

selamatlah semua ye...

maaf baru boleh singgah. sibuk sangat waktu ni

Aishah Jahirah said...

saya pun suka sangat makan coklat...hehee

baguznet said...

Cikgu,
jgn lupa share coklatnya kalau dapat ye

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is datang singgah sini sebab nampak coklat~ mata dah ngantuk , xdan nak menghayati entry kancil sepenuh jiwa. sok kat upis is datang sekali lagi (^___^)

remyhazza said...

selamt bersegmen kancil.... gud luck !

3no gr33ny said...

hamba juga sukakn coklat =)

Gen2Merah said...

saya pun tak suka makan cokelat.. hihi

aReLaN said...

gudluck & all the best kancil!!!coklat memang sedap tapi jangan makan banyak sangat dahla ye.hehehe

saffiya_aleesya @ echa said...

good luck yer kancil..hadiah coklat tu...sedap

Ezad Skytech said...

mmg boleh hilangkan stress ni bila makan coklat...hee~

Kancil 8349 said...

Nurul Ain :

jangan tidak terjah mereka

Kancil 8349 said...

kakzakie :

insya Allah kak...boleh bah

Kancil 8349 said...

Afiq :

jangan tidak terjah

Kancil 8349 said...

sutera kasih :

terima kasih kembali...betul tu

Kancil 8349 said...

cik jannah :

apasal plak ndak suka...kes pertama...

Kancil 8349 said...

Cik Kartun :

cp jangan lepaskan peluang

Kancil 8349 said...

santri :

betul tu

Kancil 8349 said...

cinnamon.com :

tahu juga kamu suka coklat...apa lagi jom terjah ke blog nya

Kancil 8349 said...

c'axoera :

wah....join je...dapat hadiah bagi kat orang lain...hehehe

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

ndak apa...yang penting masih singgah ke sini

Kancil 8349 said...

Aishah :

jom ikut serta

Kancil 8349 said...

baguznet :

boleh bah kalau kau

Kancil 8349 said...

eeiyss :

terima kasih...hehehehe

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no :

jom ikut serta segmen nie

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

rugi kau pok...

Kancil 8349 said...

arelan :

terima kasih

Kancil 8349 said...

echa :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Ezad :

betul tu

Ckin Kembaq said...

akan join hari ni jugak..hehe

ciK LyndaWawa said...

saya pun suka makan coklat..hehehe

Kancil 8349 said...

Ckin Kembaq :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Cik Lyndawawa :

kalau kancil dapat...kancil kirim sama kamu yeah...hehehe

Eera Shera said...

sy nk join jugak..entry otw..hehe

Kancil 8349 said...

Eera :

thanks kerana sudi menyertai

Aien Not Alien said...

suka makan cokelat juga...sedap!! hehe

Kancil 8349 said...

Aien :

perempuan memang suka benda nie...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...