Rakan Blogger

Wednesday, March 14, 2012

Wordless Wednesday # 31

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

29 comments:

LYAfrina said...

panorama y indah

Afiq Yassin said...

afiq teringin juga pergi melawat kampung dkt atas air ni.. cantik jer environment.

ANISA said...

teringin nak pergi...bestnya...

Adylia Qarissa said...

bestkan kalao dapat merasai suasana kat sana..

Potrait Admirer said...

rumah atas air..bez...=)

Pen Biru said...

tringin nak tau, sistem kumbahan diorg ni cmne ye?

AriF FaZDiLaH said...

nyaman..

AriF FaZDiLaH said...

nyaman..

Nurul ain said...

dekat mana ni??? tapi bila tgk rumah atas air ni kan, teringin nak pergi pasar atas air yg di thailand tu >,<

cik Kartun said...

sekali pandang ingatkn umah bnjir la tadi -_-'

Gen2Merah said...

so sweeettyy.. nice scene

Kazman / Sue said...

sorry lama tak datang sebab kat kg tak de internet.....haaa3x

jernihnya air diaa....

baguznet said...

cikgu,
ini kampung air di mana ye? bersih nampak airnya, tiada sampah

ciK LyndaWawa said...

kat mane ni kancil..=]

3no gr33ny said...

ni mesti keadaan rumah di sana bila air tak surut kn..susah nak cari macam ni kat semenanjung ni

c'axoera ヅ said...

masih tak kesampaian nak visit tempat mcm ni....mesti best kalau dapat buat photoshoot

[sutera kasih] said...

di mana ni cikgu?

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

musti sejuk je suasana kat sana... dengan deruan ombak bagai~wah
damai (^___^)

remyhazza said...

tenang nyer air tu.......
kat mana nie kancil.....

maszull said...

assalamualaikum kancil...rumah atas air kat mane ni...

Faidhatul Arfah said...

hye,
already follow u teehee :)

cinnamon.com said...

Kampung air, boleh lepas hajat mana-mana je ke?

etuza said...

Salam..
Datang menyerah diri, 4low ya

cIk JanNah said...

jannah masa ke sabah tertanya2 mcm mana sistem bilik air rumah atas air nie? boleh tak kancil bgtau . curious nie :)

Santri T.P.I.N.I said...

rasa macam nak mandi je tengok gambar ni... hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

teringin nak pergi tempat macam dalam gambar tu...:)

Ezad Skytech said...

teringin nak pergi tempat mcm ni satu hari nanti..:D

Eera Shera said...

sy berangan nk rumah atas air tp sy x pndi berenang..kena pakai BA selalu haha

Aien Not Alien said...

kampung atas air ^_^"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...