Rakan Blogger

Monday, March 12, 2012

Jom Jadi Geng Kami Blogger Malaysia.

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Atas jemputan daripada rakan blogger Kancil iaitu Eeiyss, Kancil berbesar hati untuk menyertai segmen baru nie. Jom kita bersama - sama memeriahkan segmen nie. Makin ramai makin meriah. Klik ke gambar di bawah nie. Korang akan baca syarat - syarat segmen nie. 


Apa dia KBM. Ia baru bagi Kancil namun ia amat sesuai untuk kita menambahkan kenalan kita melalui KBM ini. Semoga ia menjadi blog yang terkenal. Kancil berada di daerah Tawau Negeri Sabah. 

Kancil nak tag lima orang rakan Kancil iaitu Maszull, 3no gr33ny, Gen2Merah, Cik Jannah dan Remyhazza. Semoga mereka dapat menyertai segmen ini.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

12 comments:

cIk JanNah said...

yeay! jannah rajin lately join segmen bagai nie. so jannah dah join. thanks kancil tag jannah :)

LZ Qimayra said...

perghh dari tawau! haha. satu kmpung kita boss. hehe. followers ke-700

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

dah... join ! yey ! bes2... is dah stat qeja... dah bz... tapi sempatkan jugak datang jenguk belog kancil (^___^)

remyhazza said...

thanks kancil....sebab jemput remy.... InsyaAllah akan remy usahakan utk segmen nie.....

3no gr33ny said...

hamba juga turut sama =)

Eera Shera said...

mcm best je ni tp skrg x rajin nk join segmen..nk BW pn x sempat

remyhazza said...

remy dah join....
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

baguznet said...

wah! baguz cikgu! moga blogger Malaysia terus meriah

CINTA UNTUK KITA said...

hai slm knl ya.. done folow here dr segmen KBM barat..jom folow balik ;p

P#eoniX said...

salam kenal kbm barat...

Dasiruto said...

Salam Ziarah Dari segmen yang sama~

Patrick Star said...

Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...