Rakan Blogger

Friday, March 2, 2012

Jawapan Daripada Wordless Wednesday # 29

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Minta maaf kepada rakan blogger yang sudi singgah ke blog Kancil. Kancil belum sempat untuk membalas kunjungan anda. Disebabkan satu dasar baru telah dilaksanakan oleh Kementerian Pendidikan bermula semalam. Kancil kebetulan menjadi guru bertugas pada minggu ini. Insya Allah Kancil akan membalas kunjungan kamu.


Jika kamu lihat gambar di atas. Sebenarnya ada gambar kapal terbang yang sedang bergerak laju. Tetapi samar - samar je. Lihat warna merah dan putih panjang ditengah gambar ini. Gambar nie Kancil ambil di kawasan Beach 2 Tanjung Aru Kota Kinabalu. Kebetulan ia berhampiran dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu. Umum mengetahui bahawa Lapangan Terbang Antarabangsa KK nie merupakan lapangan kedua yang paling sibuk di Malaysia.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

13 comments:

[sutera kasih] said...

mmg sgt busy LTAB KK skrg huhu

Kazman / Sue said...

kalau yg paling sibuk tentu KLIA kan.... heee3x

cinnamon.com said...

ok..

Eryati said...

selain sibuk..bisng lg tu aiport...

remyhazza said...

thanks for info.....
tapi busy kat klia lagi teruk kan... he3...mentang2 ler remy dok kat klia....

maszull said...

assalamualaikum kancil...oh yer ke ...:)

Gen2Merah said...

sini lah tempat saya lepak2 dengan someone dulu... ekekeke (",)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

cIk JanNah said...

aiport kk dekat dengan laut kan??
masa jannah pergi kk last year singgah kat pasar filipine kalau tak silap namanya. nampak kapalterbang lintas2 kat udara dgn kerap. hee :)

3no gr33ny said...

sempat pula sahabat hamba snap gambar masa kapal terbang mendarat ek...dan barulah hamba tahu...lapangan terbang disana kedua tersibuk..

terima kasih sahabat utk info =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

owh kat area kota kinabalu ya :D

Aien Not Alien said...

dah dapat jawapan...hehe..

WW kancil selalu berteka-teki memang lain dari yang lain... ^_^"

~SaL IjOu~ said...

ow..alkisah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...