Rakan Blogger

Monday, March 12, 2012

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Pertama Bulan Mac 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Alhamdulillah, trafik Kancil naik sedikit minggu lalu. Terima kasih kepada semua rakan blogger yang sudi singgah ke blog Kancil. Kancil amat menghargai sumbangan kalian. Jom kita lihat, blogger mana yang banyak menyumbang minggu lalu.

http://sanisahsabu.blogspot.com/



Minggu lalu juga, keyword bertukar lagi. Nak tahu apa, jom baca di bawah  ;

sk pulau bumbum
contoh sijil penyertaan










gambar animasi kebersihan kelas










logo santri letter










sekolah kebangsaan sk.st patrick tawau - perbarisan










servis minyak hitam kereta










sijil penyertaan










tunas kadet remaja










udang lipan semporna










animasi kartun foto ungkapan patah hati

Post yang paling banyak dibaca atau dilihat ialah

Terima kasih kerana sudi membaca.

20 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

ok akan menjengah ke blog2 mereka..

ANISA said...

nak terjah blog mereka

maszull said...

assalamulaikum kancil...jom kita terjah....:)

aReLaN said...

hohoho...congrats la trafik naik.keyword pon elok je.aku pelik asal la ramai datang blog aku ngan keyword pelik2.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

yey! ada jugak dalam list akhirnya... hohoho (^___________________^) senyum penuh kegumbiraan... hohoho

ciK LyndaWawa said...

wah....tulisla lagi ye.....

cik Kartun said...

CK adew la.. hehehe thnks :D

Santri T.P.I.N.I said...

udang lipan semporna...? ada ke kancil, mcm2 key word yg org cari yer.

hadiahnya saya dh kirim melalui emel ye kancil...

Kancil 8349 said...

Echa :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Anisa :

jangan tidak terjah mereka

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama...jangan tidak terjah mereka

Kancil 8349 said...

Arelan :

hehehe...terima kasih...mungkin ada entri yang pelik kot

Kancil 8349 said...

eeiyss :

terima kasih bebanyak

Kancil 8349 said...

cik Lyndawawa :

insya Allah

Kancil 8349 said...

Cik Kartun :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Santri :

memang ada juga...terima kasih dengan hadiah tersebut...

3no gr33ny said...

sahabat Kancil memang tak jemu menghargai kehadiran sahabat di halamannya =)

remyhazza said...

remy busy sikit minggu nie.... jrg2 bw.... nanti kita dtg lagi ye....he3

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

tanpa mereka siapalah kita...betul kan

Kancil 8349 said...

remyhazza :

ndak mengapa...utamakan yang penting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...