Rakan Blogger

Monday, March 26, 2012

Terima Kasih Kepada Semua Rakan Blogger Dan Facebook.

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Kancil rasa terharu dan gembira kerana ramai rakan blogger dan facebook mengucapkan selamat hari lahir kepada Kancil. Kancil rasa dihargai dan teramat gembira memiliki rakan - rakan seperti mereka. Walaupun ada di antara mereka tidak pernah berjumpa namun itu bukan pengukur untuk berbuat demikian.

Terima kasih kepada blogger Maszull dan Cikgu Ma kerana sudi membuat entri khas untuk Kancil. Kancil menghargainya. Jom singgah ke blog Maszull dan Cikgu Ma.

50 comments:

fiza nurani said...

Semakin bertambah usia, mudah-mudahan semakin banyak bekalan untuk kita bawa ke alam akhirat. :)

azam said...

sama²....hehehehe

Yatie Awang said...

tak kira kita pernah kenal atau tidak di dunia realiti, tapi ikatan persahabat di alam maya juga ikatan yang murni...kan?

Cikgu Ma said...

terima kasih jugak utk kancil...

:: Mrs.Eady :: said...

terima kasih juga :)

Masz Sidek said...

Selamat hari lahir Kancil...
Semoga apa yg diimpikan tercapai....

~SaL IjOu~ said...

Salam Isnin kembali kancil~ ^^
ouh..bila birthday..harini ke da lepas?

p/s: sy add kancil kat fb.yg nama "Salihah Ismail".. =)

Kazman / Sue said...

semoga hidup lebih ceria dan bermakna buat kancil....

Citra NaniZam said...

Selamat ulang tahun cikgu.. semoga terus maju berdedikasi buat anak bangsamu..

Aien Not Alien said...

Selamat Hari Lahir Kancil :)


*maaf baru tahu..

maszull said...

assalamualaikum kancil....moga sentiasa bahagia yer...:)

fizafantagirO said...

alamakk ..lewat wish ..

hihi

'HAPPY BELATED BIRTHDAY KANCIL' :)
semoga apa yg diinginkan tercapai .. amin :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah...hepi belated besday.... bari hari ni sempat jenjalan (^___^)
moga ceria2 selalu

Nafisya Ismail said...

happy belated birthday cikgu kancil... may all ur wishes come true :)

Princess Nusy said...

Selamat hari lahir...moge panjang umur dan dimurahkan rezeki..n berjaya dalam hidup..Aminn.. =)

baguznet said...

Semoga cikgu sekeluarga sentiasa dirahmati Allah

cinnamon.com said...

kelewatan..

semoga di berkati cikgu ,anak2 murid yg di bimbing,serta keluarga cikgu.

cIk JanNah said...

en kancil, happy belated bezday
semoga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah swt

Aishah Jahirah said...

selamat hari lahir...dah terlambat pun nak wish jugak.semoga dmrahkan rezeki untuk cikgu n family, segala urusan dipermudahkanNya...amin.

ShahzCudin said...

selamat menyambut hari lahir

Eera Shera said...

nk wish lg la..happy birthday kancil..semoga dipermudahkan urusan dunia dan akhirat. dan moga berbahagia bsama keluarga tercinta ;)

aReLaN said...

ala..lambat la ni kiranya.hepi belated bday kancil.sori lambat.hari ni baru sempat BW.hmmm...moga sntiasa dalam rahmat-NYA ye

Bobo said...

happy belated bday kancil! :)

Adylia Qarissa said...

semoga panjang usia

3no gr33ny said...

happy belateed sahabat..maafkan hamba dek terlalu sibuk dan hari ini baru ketahuan tentang hari lahir sahabat nan seorang

Kancil 8349 said...

Fiza :

terima kasih....betul tu...

Kancil 8349 said...

Azam :

:)

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

betul tu...terima kasih

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih juga

Kancil 8349 said...

Mrs. Eady :

:)

Kancil 8349 said...

Masz Sidek :

terima kasih...amin

Kancil 8349 said...

SaL ljou :

salam...terima kasih

Kancil 8349 said...

Kazman :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

terima kasih...amin

Kancil 8349 said...

Aien :

terima kasih...ndak mengapa

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama...terima kasih

Kancil 8349 said...

Fizafantagiro :

terima kasih...ndak mengapa...

Kancil 8349 said...

Eeiyss :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Nafisya Ismail :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Princess Nusy :

terima kasih

Kancil 8349 said...

baguznet :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Cik Jannah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aishah :

terima kasih...amin

Kancil 8349 said...

ShahzCudin :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

terima kasih...amin

Kancil 8349 said...

Arelan :

terima kasih...amin

Kancil 8349 said...

Bobo :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Adylia :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no :

terima kasih...ndak mengapa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...