Rakan Blogger

Saturday, March 3, 2012

Hadiah Daripada Rakan Blogger Cik Jannah Dan Remyhazza

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Kancil dah terima hadiah mereka dua hari yang lalu. Disebabkan Kancil sibuk dengan dasar baru Kementerian Pendidikan iaitu Guru Penyayang. Terpaksalah Kancil lambatkan dan entri ini adalah autopublish. Hari ini juga, kami, guru hadir bersama murid ke sekolah bagi menggantikan cuti Tahun Baharu Cina yang lalu.

Apapun terima kasih kepada Cik Jannah dengan hadiah beliau. Bagi Kancil ia cukup bermakna lebih - lebih lagi tunang Cik Jannah sendiri. Tunang Cik Jannah sebenarnya merupakan rakan seuniversiti dengan Kancil. Hehehe...ndak sangka dapat jumpa lagi. Jom kita lihat apa hadiahnya. Kecil tapi bermakna.


Kedua hadiahnya Kancil terima daripada rakan blogger iaitu Remyhazza. Remyhazza memberi hadiah kepada Kancil sempena ulang tahun pertama blog beliau. Cantik hadiahnya...Kancil amat menyukainya. Terima kasih kepada Remyhazza. Jom lihat di bawah. 


 Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

25 comments:

Gen2Merah said...

tahniah Ums... saya pun tengah nak tunggu2 hadiah dr cik Jannah ni... pagi ni nak cek kat Pejabat Pos...

Kazman / Sue said...

wahh.... tahniah .... komuniti antara blogger ni memang selalu support each others..... memang best....

QasehnyaRania said...

tahniah cekgu...;)

selamat berhujung minggu :)

cinnamon.com said...

cikgu dpt hadiah ye..best kan..

Citra NaniZam said...

dah sampai hadiah dari jannah ye.. tahniah cikgu.. (huhu sat g nak blk umah mak nak p jumpa jannah mintak dia belanja makan)

Aien Not Alien said...

bestnya...dapat hadiah-hadiah.. hehe..


tahniah kancil ^_^"

Dania Eryati said...

tahniah...

wah comel aje la hadiahnya...

remyhazza said...

tahniah kancil.....
satu utk kancil dan satu lagi utk tunang tau.....
biar dua burung bersatu....

Cikgu Ma said...

tahniah cikgu...saya pun tengah tunggu hadiah dari rakan blogger jugak ni ^_^\

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ispun sedang tertunggu2 adiah... bila la nak sampai neh... hohoh (^___^)

[sutera kasih] said...

bestnya dpt hadiah :)

Yatie Awang said...

cantik..akak suka yg atas tu

saffiya_aleesya @ echa said...

cantik saya suka hadiah burung tu comeiiii

Santri T.P.I.N.I said...

wah...bestnya cikgu dapat hadiah, hadiah untuk cikgu pun saya dah kirim pakai pos ekspres, moga selamat sampai.... harap cikgu sudi terima sebab hadiahnya tak lah seberapa sangat...

Eera Shera said...

bestnye dpt adiah..nk jugak hehe

3no gr33ny said...

untunglah sahabat Kancil dek rezeki yang selalu tidak putus datang..semoga rezeki senantiasa ada dengan tuan hamba =)

yad'z said...

wah. tahniah ya. =)

cik Kartun said...

waa.. nk hadiah jugak..
sabar2.. tunggu lagi 2 minggu :D

~SaL IjOu~ said...

bestnyehai dpt hadiah dari rakan2 blogger~ =)

Seri Ayu said...

comelnya hadiahnyaa :)

maszull said...

assalamualaikum kancil...wah seronoknya kancil dpt hadiah dr blogger tu...:)

baguznet said...

Tahniah cikgu! Rezeki Allah beri...

khairul said...

tahniah bro

cIk JanNah said...

thanks kancil for review.
tak sangka dunia nie kecil kan? tup tup rupanya kawan se-U dengan nazri. hehe. harap kamu suka dengan hadiah tu
:P

Kakzakie said...

Biar kecil hadiahnya tapi amat besar dan bermakna sekali...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...