Rakan Blogger

Wednesday, March 30, 2011

Hadiah Penghargaan Daripada Warga SK Batu Payong

Berita perpindahan saya telah pun sampai di pengetahuan semua murid SKBP. Mereka rasa terkejut dan ada yang diantara mereka menangis dihadapan saya kerana saya menipu mereka dan membuat- buat cerita. Saya sedih dan terkilan bila ada anak murid kita yang menangis dihadapan kita. Mereka inginkan kita untuk membantu mereka namun apa kan daya perpindahan saya di atas arahan pihak atasan.

Pada hari terakhir saya di sekolah tadi, saya telah menerima banyak hadiah daripada anak murid saya. Walaupun kecil tetapi ia amat bermakna untuk saya dan untuk mereka. Mereka bersusah payah untuk menyiapkan kad ucapan untuk membuktikan mereka amat menyayangi saya sebagai guru mereka.
Pada hari terakhir juga, Kelab Staf SKBP telah menganjurkan jamuan sempena sumbangan saya di sekolah tersebut selama 7 bulan. Rasa terharu dan sedih apabila mereka menghargai apa yang saya sumbangan selama ini walaupun 7 bulan. Berbeza di tempat kerja saya dulu. Terima kasih saya ucapkan untuk kelab staf SKBP. 

Berikut adalah beberapa keping gambar hadiah yang saya terima daripada kelab staf SKBP dan anak - anak murid saya. Terima kasih semua :

 Hadiah dari Kelab Staf SKBP

 Sumbangan daripada Kelab Staf SKBP

 Kad ucapan yang diberikan kepada saya

 Kad ucapan yang cantik

 Kreatifnya murid - murid saya..hehehe

2 comments:

Hyundai Sport said...

aku dah follow ko ye...hehehe

Ums Niza said...

belum ada nama mu lagi yub...salah tekan lagi kau nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...