Rakan Blogger

Thursday, February 2, 2012

Blog Pilihan Kancil : Gilamodified

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Hampir 2 bulan Kancil ndak buat entri macam nie. Dan ia kembali untuk Kancil menghargai mereka yang sentiasa mengunjungi blog Kancil dan seterusnya mempromosi  dan memperkenalkan kepada rakan blogger yang belum kenal dengan blog tersebut. Bagi yang belum follow, jom follow. Ndak rugi tahu. Blog pilihan Kancil untuk pertama kali dalam tahun ini adalah...


Blog ini cukup menarik untuk dikunjungi. Ia memaparkan kisah dan gambar mengenai pertandingan hiasan kereta atau lebih dikenali sebagai Autoshow. Kebanyakan entri di dalam blog ini memaparkan gambar - gambar kereta yang telah diubahsuai mengikut citarasa pemiliknya.

Kancil sentiasa mengunjungi blog ini. Walaupun Kancil ndak suka pada pengubahsuaian kereta sendiri namun Kancil berminat untuk melihat kereta orang lain yang telah diubahsuaikan. Kagum dan teruja untuk melihatnya. Ndak rugi untuk terjah ke blog beliau. Klik header beliau di atas.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349

37 comments:

cinnamon.com said...

dia mmg gilamodifed,selalunya lelaki mmg suka hal kereta ni..

kak tabik spring dgn tuan blog tu..selalu berkunjung ke blog kita..

walaupun dia terlalu asyik dgn kereta..

banyak org banyak ragamnya..tahniah dkt dia..kerana jadi blog pilihan kancil..

maszull said...

assalmualaikum kancil...mama pun nak terjah ni...:)

Eza Boom Boom said...

Eza akan terjah pas komen sini. hihik. Rajin kancil ni promote blog eh, insyaAllah Eza pun akan try jugak buat macam ni suatu hari nanti.

p/s: kalau kancil perasan, Eza baru follow blog kancil. Sorry, Eza baru perasan yang Eza belum follow blog kancil. Minta maaf atas kecuaian Eza ni. Walaubagaimana pun Eza tetap singgah blog kancil tiap kali kancil ada entry baru. InsyaAllah. :)

Masz Sidek said...

Sy pun suka tengok kereta yg di ubahsuai... cantik...
Satu jer yg sy tak suka ttg kerana yg telah diubahsuai ni... bunyi ekzos yg membingitkan telinga...

3no gr33ny said...

hamba juga suka sgt tengok kereta yang diubahsuai..lagi teruja bila design yang dikenakan sesuai dengan kereta dan warnanya...

tapi tidaklah pula hamba suka mahu mengubah sesuatu yang milik hamba kerana hamba lebih sukakan yang semulajadi lahirnya =)

yana-feehily said...

jom terjah.. :)

yana-feehily said...

jom terjah.. :)

[sutera kasih] said...

wahhh menarik ni, nk singgah :)

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

kalau pasal kereta nak kena terjah cepat2 ni!

QueeN TerataI said...

owh.. sya suka bab2 modified keta ni.. skrg ni mmg sdg gila nak modified keta je.. tp xlah over sgt.. tgk pada budget... hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

nice :)

Mak Usu said...

blog beliau mmg bestt!!

nurpiska said...

lelaki mmng mnat bab2 ni kah..

aReLaN said...

hohoho...menarik2.tapi sayang saya takde keta pon. :p

Anak Wak Mail said...

haha,,kancil xnak modified kete kancil maroon tu ke??

Si BuDaK KaChAk said...

beznya kne promote...blog sy tak tau la bila dpt kne promot camni...neway nk gi terjah gk la blog tu...

cik Kartun said...

woww.. nampak seronok je blog nie.
teruja :D

remyhazza said...

dh lama follow blog gilermodified nie.....
seronok layan keta2 kt dlm blog tu.....

eeiyss said...

kena terjah... kena terjah... nak terjah... ( duduk kat belog ni lagik ... jap... jap.. nak gerak dah... hehe )

Kancil 8349 said...

cinnamon.com :

betul tu...dia merupakan rakan blogger yang setia

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

jangan tidak terjah

Kancil 8349 said...

Eza :

boleh bah...ndak mengapa...bukan pun salah..bukan setakat Eza...ramai lagi yang ndak follow tapi setia mengunjungi blog Kancil

Kancil 8349 said...

Masz Sidek :

hehehe...tu dah memang macam tu...

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

samalah dengan Kancil..hehehe

Kancil 8349 said...

Yana Feehily :

jangan tidak terjah

Kancil 8349 said...

sutera kasih :

jom terjah

Kancil 8349 said...

alam1cinta :

hehehe..jangan lupa terjah

Kancil 8349 said...

Queen :

hehehe...betul tu

Kancil 8349 said...

Mrs Eady :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Mak Usu :

betul tu

Kancil 8349 said...

Nurpiska :

yups...kebanyakan lelaki...tapi ada juga wanita

Kancil 8349 said...

arelan :

ndak mengapa ada rezeki nanti boleh belajar sudah

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

ndak suka kasih modified kereta...kawan Kancil si Gen2Merah suka

Kancil 8349 said...

si budak kachak :

tunggu rezeki kamu

Kancil 8349 said...

cik kartun :

memang seronok pun

Kancil 8349 said...

remyhazza :

betul tu

Kancil 8349 said...

eeiyss :

jangan tidak terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...