Rakan Blogger

Tuesday, February 14, 2012

Segmen Saya Tersenarai Dalam 1000 Blog Terhebat

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Kancil sudah terima pelawaan daripada seorang rakan blogger untuk menyertai segmen beliau. Disebabkan kesibukan, barulah Kancil dapat menyertai segmen beliau. Harap masih sempat untuk menyertainya. 

Nak kata blog Kancil nie hebat. Masih ndak hebat seperti blog - blog lain. Kancil masih banyak perlu untuk belajar. Apapun, terima kasih kepada pihak penganjur blog yang sudi mengajak Kancil untuk menyertai segmen beliau. Berharap ia bertambah gempak seperti segmen terdahulu. Untuk rakan blogger, jomlah beramai - ramai menyertai segmen beliau. Lagi ramai lagi meriah,


Kalau nak ikut, jom klik banner di atas. Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil..

45 comments:

QueeN TerataI said...

selamat bersegmen kancil... Queen buat masa ni mmg x join mana2 segmen, kontest dsbgnya.. :)

Masz Sidek said...

selamat bersegmen kancil..

khairul said...

moga berjaya

Yatie Awang said...

segmen ye...dah lama rasanya tak masuk segmen ni..nak buat macam mana..kalau segmen syaratnya kena follow blog penganjur..butan follow blog akak tak berfungsi..dah tak tahu nak buat macam mana

cinnamon.com said...

TERUSKAN DGN BERSEGMEN YE KANCIL..

THUMB UP:)

.: mama lynn :. said...

selamat bersegmen jugak.. thumb up !!

.: mama lynn :. said...

selamat bersegmen jugak.. thumb up !!

.: mama lynn :. said...

selamat bersegmen jugak.. thumb up !!

.: mama lynn :. said...

selamat bersegmen jugak.. thumb up !!

Ezad Skytech said...

selamat menjoinkan diri dalam segmen ye kancil..:D

Citra NaniZam said...

Selamat bersegmen cikgu!

Eza Boom Boom said...

Eza dah join lama dah ;) hihik :D

3no gr33ny said...

sama2 kita meriahkan segmen sahabat sesama halaman =)

eeiyss said...

eeiyss dah xsempat dah nak bersegmen... uhuk3... wish da best of luck ye kancil

Anak Wak Mail said...

good luck kancil..;)

remyhazza said...

semoga berjaya.....
sebabnya kancil dah berjaya di blog remy.....

Eera Shera said...

rasa cam dah lama nmpk segmen ni..nk join gak la

aReLaN said...

selamat bersegmnen.rasa cam dah join segmen ni.tak habis lagi rupanya.hahaha

~SaL IjOu~ said...

sepanjang berblog, blom penah lagi join segmen..~ ^^
selamat maju jaya buat kamu~ =)

remyhazza said...

tertiba remy dtg lagi nk ucapkan tahniah........ let's check out !!

Princess Nusy said...

all the best.. =)

ezumie esbarisma said...

gud luck...^_^

ciK LyndaWawa said...

semoga berjaya..hehehe

Aien Not Alien said...

selamat bersegmen ^_^"

Kancil 8349 said...

Queen :

terima kasih Queen...kami akan merindui kamu

Kancil 8349 said...

Masz Sidek :

terima kasih

Kancil 8349 said...

khairul :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Yatie :

hehehe...jomlah beramai2

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Mama Lynn :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Ezad :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Citra :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Eza :

kancil lewat..hehehe

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

betul tu

Kancil 8349 said...

Eeiyss :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Eera :

jangan tak join

Kancil 8349 said...

Arelan :

kancil lewat ikut

Kancil 8349 said...

Sal ljou :

jomlah serta

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih...terkejut dapat...

Kancil 8349 said...

Princess Nusy :

terima kasih

Kancil 8349 said...

ezumie :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Cik lyndawawa :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aien :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...