Rakan Blogger

Sunday, February 19, 2012

Selamat Hari Jadi Pemilik Blog Cikgu Ma

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Sudah lama Kancil ndak buat entri seumpama ini. So, memandangkan ada masa. Kancil buat entri khas untuk rakan seperjuang Kancil yang kini berada di bumi kenyalang. Berasal dari negeri Jelapang Padi dan sedang bertugas di Sarawak. Tentu ramai yang kenal dengan blogger ini. Beliau ada membuat entri mengenai ulang tahun kelahiran beliau. Jom terjah ke blog beliau.

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Untuk Cikgu Ma..Yang Ke 28

Semoga segala impian Cikgu Ma akan tercapai dan kami semua mendoakan kebahagiaan Cikgu Ma...

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

p/s : kancil buat simple je Cikgu Ma...:p

28 comments:

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat hari lahir buat beliau yer...:)

khairul said...

muda lagi cikgu Ma yer..anyway happy bday cikgu

Yatie Awang said...

Amin..moga CM tu cepat2 dapat jodohkan? hehehe

Gen2Merah said...

wah, yang ke-28??? mesti cikgu Ma tersipu2 baca entri khas ni... terasa dihargaikan (",)

Selamat ulangtahun cikgu Ma.. semoga panjang umur dan murah rezeki ya..

cinnamon.com said...

baiknya kancil..

semoga panjang umur utk cikgu Ma..

3no gr33ny said...

untungla kan kita ada sahabat yang igthari kelahiran kita =)

Si BuDaK KaChAk said...

selamat ulang tahun cikgu ma...

remyhazza said...

selamat ulangtahun cikgu ma.....

Cikgu Ma said...

assalamualaikum..terima kasih cikgu...alamak, memang terharu la...buat entry khas utk wish =)

QasehnyaRania said...

Selamat hari lahir juga buat cikgu ma;)

baguznet said...

saya hampir melewati masa baru perasan hari ni hari ulangtahun kelahiran beliau.

moga segala yang diimpi dan doakan dimakbulkan Allah

fiza nurani said...

happy beday cikguuuuuu :)

ciK LyndaWawa said...

selamat hari jadi cikgu ma....

eeiyss said...

selamat hari lahir cikgu ma
(eeiyss mai wish kat entry ni pulak) hehe

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
terima kasih

Kancil 8349 said...

khairul :

memang mudah

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

Amin

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

hehehe...betul tu

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih

Kancil 8349 said...

si budak kachak :

amin

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

Waalaikumsalam....hehehe

Kancil 8349 said...

QasehnyaRania :

Amin...

Kancil 8349 said...

baguznet :

Amin....

Kancil 8349 said...

Fiza :

Amin...

Kancil 8349 said...

Cik Lyndawawa :

Terima kasih

Kancil 8349 said...

Eeiyss :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...