Rakan Blogger

Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday # 28

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.




Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

30 comments:

Eera Shera said...

bestnye kalo dpat mandi ni..

Adylia Qarissa said...

macam lobak air jer tu..dalam tak?

Zahirah Dzulkifli said...

Kolam air panas juga ke? Hoho

Kakzakie said...

Kalau anak kakak mesti nak mandi nampak macam ini:)

Dylla Abas said...

nampak macam dalam je...

ANISA said...

dh mmg terbentuk ea

Aishah Jahirah said...

kat lata ye....

shark said...

nmpk menarik jer gambar tu..
katner ek.

Yatie Awang said...

kancil suka buat orang penasaran ni..

c'axoera ヅ said...

tempat apakah ini?

Munnafendy said...

hot spring eh?

Citra NaniZam said...

dah lama x bawa anak2 citra ke air terjun atau lata.. sejuk mata memandang

Masz Sidek said...

kalau berendam ni best... picnik ramai2... hehehe

saffiya_aleesya @ echa said...

kat mana ni..nampak berkolam jer.

ShahzCudin said...

ce citer kt mana nih?

baguznet said...

cikgu, nyaman tpt ini. seronok kalau dpt beristirehat di tpt sebegini

dhiera said...

macam kolam tangkungan air bertingkat la plak~

Aien Not Alien said...

WW kancil memang lain dari lain....hehehe...


berbentuk 8....kat mana tu kancil?

Ezad Skytech said...

tertanya2..kat mana ni kancil..?

maszull said...

assalamualaikum kancil...kolam tempat mandi manda ke kancil...?

Rahmah Ram Ram said...

seronok kalau mandi tapi kena berhati-hati juga takut-takut dalam...cantik gambar ni kancil....dekat mana ni?

cinnamon.com said...

kancil,kancil,kancil...

Kazman & Sue said...

time panas sekarang ni berendam pun sodap jugak ni....

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

lama x mandi sungai.huhu klu aku mandi kat sungai tu, rsanya kat tepi2 je kot aku mandi..huhu aku penakot ckt kat tempat air ni

Am said...

no 8?

remyhazza said...

wah.... dh macam sauna dah... tunggu buble jer kuar....

3no gr33ny said...

tempat2 yang sahabat Kancil paparkan semuanya cantik..teringin sgt nk pergi =)

Santri T.P.I.N.I said...

wah... kancil pergi berkelah ke?

LYAfrina said...

musim panas ni kalo berendam mmg best..sejuk j badan..lega.

khairul said...

sungguh mendamaikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...