Rakan Blogger

Monday, February 20, 2012

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Kedua Bulan Februari 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Hai! Apa khabar semua? Kancil harap semua sihat - sihat belaka. Hmm...Minggu nie jatuh lagi. Memang sedih namun Kancil akui, ada kesilapan yang telah dilakukan. Apapun, kena terima hakikat kejatuhan saham bumiputera...hehehehe...Berikut adalah penyumbang traffik blog Kancil minggu lalu 




Di bawah nie ada keyword yang dicari oleh para pembaca untuk membuka halaman blog Kancil.

Enjin Kancil
Contoh Sijil Penyertaan
Kartun Musang dan Kancil
Pilih warna menarik. Kereta Kancil
Sijil Penyertaan Kursus UiTM
Animasi Kasih Sayang Seorang Ibu
Bagaimana membuat banner perkhemahan
Banjir Lahad Datu Sepagaya 2012
Budak Lepak Lahad Datu
Cikgu Paizal

Dalam minggu lalu, Kancil mendapat tahu bahawa entri lama Kancil kerap diterjah oleh para pembaca iaitu 


Mungkin disebabkan, seluruh negara amnya sekolah sedang melaksanakan program MTQ. Untuk Zon Bandar Utara Tawau telah dilaksanakan pada hari Sabtu baru - baru ini (18 hb 2 2012)

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

48 comments:

azam said...

mmm.....entry traffik je??
hits paling tinggi pulak

Cikgu Ma said...

trafik saya x penah jam..hehe

fiza nurani said...

waaaa, gen2 pun termasuk sekali, hebat-hebat.. :)

Kakzakie said...

Kakak tak tengok pun traffik blog kakak...

eeiyss said...

is xpernah cek punca trafik ni kan... uhuk2

Eera Shera said...

trafik sy turun naik hehe

misz_eyza said...

banyak betul keyword awak ekkk....

maszull said...

assalamualaikum kancil...biasalah tu kancil kejap naik kejap turun kan...x pe nanti mama terjah n3 lama2 kancil yer...:)

yana-feehily said...

rajinnya cikgu kancil post entri ni..bagus btl :)

Gen2Merah said...

patut lah jam di lebuh raya batu 3 tadi ♥(◠‿◠)♥

:: Mrs.Eady :: said...

oh jarang check traffic.. :)

cIk JanNah said...

Salam en kancil,
kamu dipilih sebagai pemenang teka teki cik jannah tempohari. sila emailkan jannah alamat untuk tujuan pengeposan hadiah ya :)
hubbies_honeey85@yahoo.com

Thanks coz sudi join teka teki tu!! :)

Yumida said...

entry kancil menarik jer tiap hari..psl tu byk peminat setia...geng kancil yg gen2 tu pn sporting...

Si BuDaK KaChAk said...

naik turun tu lumrah la...klu nk naik sentiasa maka usaha kene lebih la...hhehehe

ariana said...

ank murid cikgu ada tak yg setia singgah kat blog ni agknya ye..?

3no gr33ny said...

kenapa boleh jatuh ek??
hamba tak jemu datang ke halaman tuan hamba

remyhazza said...

remy akan terus menyokong.....

Zul Fattah said...

fulamak.. ok r tu.. skurang2nya ada pmbaca.. haha..

zulhilmi tempoyak said...

pasaran kancil kat sni kot..
tu yg agak hot tu..

heee...

stail2...

dhiera said...

gen2merah mesti banyak bagi trafik dari entri perkhemahan tu. wink wink

Santri T.P.I.N.I said...

tahniah pada yg tercalon...

maaflah kancil, santri lama tak update sebab ada hal yg tak dapat dielakkan... masih lagi rindu pada arwah ibu...

cinnamon.com said...

apa tujuan kancil berblog..?saja tanya.

LadyBird said...

Alhamdulillah :D..

:D

smg traffic blog ni semakin bertambah dari hari ke hari..

Kancil 8349 said...

Azam :

hehehehe...

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

ndak jam sangat pun

Kancil 8349 said...

Fiza :

betul tu...

Kancil 8349 said...

Kakzakie :

sekali sekala tengok

Kancil 8349 said...

Eeiyss :

jangan tak tengok

Kancil 8349 said...

Eera :

samalah kita

Kancil 8349 said...

Misz Eyza :

bolehlah...

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama, terima kasih menyokong

Kancil 8349 said...

Yana :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

hehehehe

Kancil 8349 said...

Mrs Eady :

kena check juga

Kancil 8349 said...

Cik Jannah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Yumida :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Si Budak Kachak :

betul tu.

Kancil 8349 said...

Ariana :

kurang pasti...hehehe

Kancil 8349 said...

3no :

kurang pasti kenapa...mungkin tidak seaktif dulu...

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Zul Fattah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Zulhilmi :

hehehe...betul tu kot

Kancil 8349 said...

dhiera :

hehehe...betul tu

Kancil 8349 said...

Santri :

Jangan kecewa sangat...

Kancil 8349 said...

Cinnamomn.com :

berkongsi maklumat

Kancil 8349 said...

LadyBird :

tahniah

3no gr33ny said...

pentingkan la apa yang lebih penting dahulu

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih kerana menasihatkan kancil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...