Rakan Blogger

Thursday, February 2, 2012

Pemilik Blog Kancil Merupakan Guru Bimbingan

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan  blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Bulan lalu Kancil letak pertanyaan mengenai adakah pemilik blog nie Guru Bimbingan? Seramai 17 orang respon yang telah menjawab soalan yang Kancil letak dan 82% menyatakan bahawa betul pemilik blog merupakan guru bimbingan. 

Ada juga yang kata tidak. Mungkin kerana mereka tidak mengenali Kancil sebenarnya. Namun ndak mengapa. Ia hanya 5% je. Dan respondan yang kurang pasti hanya 11%. Apapun terima kasih kepada mereka yang sudi menjawab pertanyaan Kancil. Harap sudi - sudi menjawab pertanyaan Kancil lagi.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

42 comments:

Eza Boom Boom said...

Guru bimbingan ni macam guru kaunseling eh? Hehe. bestnya dapat jadi guru. Cita-cita eza ni sebenarnya, p tak kesampaian.

yana-feehily said...

guru bimbingan tu cikgu kaunseling la kan? ^^

fiza nurani said...

O, guru bimbingan. Mesti kancil ni cool je orangnye kan.. hihi

QueeN TerataI said...

rasanya Queen jawab betul guru bimbingan.. hehehe

Aziela said...

Kancil ada ramai peminat yang setia.

Yatie Awang said...

akak rasa hari tu akak vote juga, tapi dah lupa apa jawapan yang akak beri hehehe...

ooo,,,guru bimbingan...nanti boleh bimbing kita semua kat sini ek

Anak Wak Mail said...

eh,,saya ada jawab tak?haha

Masz Sidek said...

Siapa yg selalu singgah kat blog kancil...
mesti tahu siapa kancil...
kadang2 dr entry2 kancil pun dah boleh agak...

maszull said...

assalamualaikum kancil...betul la tu jawapan nyer yer...:)

Cikgu Ma said...

memang dah tau kancil adalah guru bimbingan...=)

akoo pae said...

alamakk akoo pon tatau..hehe yg akoo tau, akak ni cikgu =)

3no gr33ny said...

btol la jawapan hamba...hehe =)

cik Kartun said...

0whh.. best tak jadi guru?
leh jwb tak soalan nie :D

remyhazza said...

mesti kancil seorg yg penyabar.....
kalau tak camner nak membimbing kan.....
betuk tekaan teman hari tu....

ciK LyndaWawa said...

kancil..letakla gambar kancil..nak tengok

Bobo said...

sebelum ni kenal kancil as cikgu je.. :)

coklatberapi said...

bestnye hd cikgu..dulu cita2 saya nak jadi cikgu;)

khairul said...

sory sy busy sgt..x semapt nk meneka

Dylla Abas said...

boleh la jumpa cikgu utk dptkan bimbingan kan..hehe :)

p/s : teringat dulu suka lepak bilik cikgu bimbingan...sporting sgt cikgu tu!

ir yien 9897 said...

selamat petang cikgu :)

ok kena stalker lebih..

yien stalker entry pengalaman bekerja kancil :)

fRaMe+LenSeS said...

guru ye? seronok kan? teringin, tapi tak mungkin tercapai. :) apa pn moga sukses ya? jadi cekgu yang ngaja anak2 nya rindu pada kasih syg ALLAH tau. :D

Kancil 8349 said...

Eza :

betul tu...ndak mengapa masih ada masa lagi

Kancil 8349 said...

Yana Feehily :

betul tu...cuma Kancil mengajar sekolah rendah...

Kancil 8349 said...

Fiza :

hehehe :)

Kancil 8349 said...

Queen :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aziela :

alhamdulillah

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

hehehe...insya Allah

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

ada bah tu

Kancil 8349 said...

Masz Sidek :

betul tu...terima kasih

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
hehehe...terima kasih

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

hehehe...

Kancil 8349 said...

akoo pae :

hehehehe...kancil bukan perempuan tapi lelaki

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih

Kancil 8349 said...

cik kartun :

hehehe...nanti kancil akan buat entri

Kancil 8349 said...

remyhazza :

hehehehe...terima kasih

Kancil 8349 said...

cik lyndawawa :

boleh tengok dalam blog Gen2Merah

Kancil 8349 said...

Bobo :

hehehe....

Kancil 8349 said...

coklatberapi :

hehehehe...semua bergantung pada niat

Kancil 8349 said...

khairul :

ndak mengapa

Kancil 8349 said...

Dylla Abas :

hehehe...insya Allah

Kancil 8349 said...

ir yien 9897 :

hehehehehe

Kancil 8349 said...

frame :

alhamdulillah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...