Rakan Blogger

Monday, February 27, 2012

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Ketiga Bulan Februari 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Dalam beberapa minggu nie, penyumbang traffik Kancil berkurangan. Selidik punya selidik barulah faham mengapa ia terjadi macam nie. Bukan tiada blogger yang menyumbang. Ada. Cuma, pembaca senyap Kancil melebihi daripada mereka. Apapun, syukur kerana masih ada blogger yang sudi singgah ke blog Kancil ini. Jom terjah mereka...


http://iniblogecha.blogspot.com/


 
Di bawah nie ada keyword yang dicari oleh para pembaca untuk membuka halaman blog Kancil.
 
gambarleeminhoo

imej kesihatan

kaunseling kerjaya sekolah rendah

pentas majlis tilawah quran peringkat sekolah

banjir lahad datu sepagaya 2012

kancil8349.blogspot.com

karnival kerjaya di sekolah

kartun macross

kata-kata motivasi tentang perkemahan

kemalangan yang terjadi d lahad datu sabah dalam bulan january 2012
 
Minggu lalu juga, entri lama Kancil masih dalam ranking di atas. Suasana MTQ masih ada dalam beberapa minggu nie..
 
 
Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

27 comments:

maszull said...

assalamualaikum kancil...alamak blog mama kat no 1 la mcm x caya je...apa2 pun mama akan tetap sokong kancil yer...:)

Adylia Qarissa said...

laaaa...blog dkna tak tersenarai ker??? :(

Eza Boom Boom said...

dah 2 minggu dah Eza tersingkir... huhu.. tak pe tak pe. yang penting support kancil..

Sorry lama tak jenguk sini, busy memanjang je..

Pn. Sheila@CC said...

wow.. all the best kancil :-))

Yatie Awang said...

selagi ada cerita terbaru akak akan singgah sini InsyaAllah

cinnamon.com said...

tahniah..

Kazman & Sue said...

semoga blog kancil ceria selalu......

obat alami asam urat said...

tuker link yuk

saffiya_aleesya @ echa said...

aik blog saya lagi naik??? apa pun saya akan tetap sokong blog kancil k ;-)

lieynanilaz said...

lepas ni blog saya kot...hhaha.

Miziey said...

Kurang takpe, janji ada pengunjung ye tak? hehe. Terbaekkkk ah~
;)

baguznet said...

sudah hampir berakhir bulan feb
cepatnya masa berlalu...

3no gr33ny said...

dek kesibukan melampau..terkadang hamba tidaklah sempat meninggalkan kata..tapi tahulah tuan hamba yang hamba ini akan sellau sokong sahabat hamba =)

✿ e e i y s s ✿ said...

is singgah lagi di sini

✿ e e i y s s ✿ said...

is singgah lagi di sini

LYAfrina said...

hehe.. xpe la.. biasa la... trafik ada turun n naiknya kan... btw..usha tangga kejayaan :-)

ciK LyndaWawa said...

bukan saya punca trafiknya.....huhu s edih..

remyhazza said...

remy dtg sokong nie... walaupun lewat.... kancil tetap dihati.....

dhiera said...

kali ni lagi ramai penyumbang trafik dari yg sebelum ni~ thumb up kancil

QasehnyaRania said...

* blushing*...hehehe

cam kenal yer nama tu ..hehehe
selamat pagi cikgu....tujuannya hanya satu utk mengenali siapa itu kancil8349...:)

cik Kartun said...

seminggu menghilang.. CK kembali..!
heee maaf :D

Aishah Jahirah said...

kejap ada kejap xde...apapun ttp dtg sini memberi support..:)

[sutera kasih] said...

bila la sy nk masuk list hehe

cIk JanNah said...

ramai betol penyumbang traffik t=kancil. tahniah!!

Gen2Merah said...

blog Gen2Merah tersadai di traffic light yang sesak.. ehehe

Zul Fattah said...

jgan risau.. kami masih ada utk baca setiap entry en. kancil

mas saari said...

saya pun silent reader, jarang komen! ni baru terhegeh2 nak komen...hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...