Rakan Blogger

Monday, February 6, 2012

Segmen Pengomen Tegar

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.


Hari ini, Kancil menerima jemputan daripada seorang rakan blogger yang baru Kancil sendiri kenal. Nama blog beliau ialah Anak Munsyi. Comel blognya. Kemas dan teratur. Dia menjemput Kancil menyertai segmen pertama beliau. Dengan rasa teruja dan gembira Kancil menyertai pertama segmen beliau. Berharap ada rakan blogger yang sudi menyertai segmen beliau. Sama - sama kita memeriahkan segmen pertama beliau nie.

Kancil ingin tag semua follower Kancil yang sudi menyertai segmen pertama beliau. Lebih ramai lebih meriah. Jomlah. Untuk menyertai, klik banner di atas tu. Korang akan ke blog beliau.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

41 comments:

Anak Munsyi said...

post anda membuat saya terharu. terima kasih sudi join :)

link anda telah disenaraikan , peace :p

Yatie Awang said...

InsyaAllah...kalau ada masa nanti ek

Adylia Qarissa said...

dkna pon nak jadi pengomen tegar kancil ;p

3no gr33ny said...

hamba nk turut sertlah memandang sudah lama tidak bersegmen =)

Santri T.P.I.N.I said...

wah...segmen ni mcm best je, nak ikut jugaklah kancil... good luck!

remyhazza said...

OK kancil...nanti kita terjah blog adik comel tu.....

GEMUKituMENARIK said...

haipp . saya dari contest yang sama .

selamat berkenalan (=

Cikgu Ma said...

selamat bersegmen cikgu..dah tak sempat nak join...=)

Citra NaniZam said...

selamat bersegmen juga cikgu..

Bobo said...

boleh jengah2 jap segmen tu :)

akoo pae said...

huu dah lame akoo tak join segmen..

maszull said...

assalamualaikum kancil...selamat bersegmen yer...:)

Cik Gee said...

segmen ni mcm best la.. :)

aReLaN said...

hohoho...nanti saya gi jenguk dia ye kancil

dhiera said...

selamat bersegmen kancil~
nanti saya singgah dia pulak. hehe

baguznet said...

menarik! Insya-Allah ada kesempatan saya join segmen rakan baru cikgu tu...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu menarik ni.. tp mood aku mengomen bila2 masa pun akan ilang sbb quota tenet aku dah nak abis..haha

khairul said...

baru singggah blog dia

eeiyss said...

nak pi terjah.. jeng3

Eza Boom Boom said...

Eza pun mok join jua laa.. ndak mo rugi.. hihi ;)

ciK LyndaWawa said...

saya tak tegarlaa......

Kancil 8349 said...

Anak Munsyi :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Yatie :

Ambil masa yang sesuai

Kancil 8349 said...

Adylia :

hehehe...terima kasih

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih...jangan lupa

Kancil 8349 said...

Remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Gemuk itu Menarik :

terima kasih kerana sudi...salam perkenalan

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

ndak mengapa...

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Bobo :

terima kasih

Kancil 8349 said...

akoo :

jangan tidak ikut

Kancil 8349 said...

Maszull :

terima kasih mama

Kancil 8349 said...

Cik Gee :

jom ikut

Kancil 8349 said...

arelan :

jangan tidak jenguk

Kancil 8349 said...

dhiera :

okay..

Kancil 8349 said...

Muhammad Saiazuan :

okay

Kancil 8349 said...

khairul :

comel kan

Kancil 8349 said...

eeiyss :

jangan tidak terjah

Kancil 8349 said...

Eza :

hehehe

Kancil 8349 said...

Cik Lyndawawa :

boleh ikut bah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...