Rakan Blogger

Tuesday, August 9, 2011

Segmen : Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

Salam pertemuan untuk semua rakan blogger dan reader.

Sesiapa yang ingin menyertai segmen ini dialu - alukan. Lebih ramai lebih bagus supaya kita dapat berkongsi pendapat dan pengalaman. Selain itu tujuan segmen ini untuk meningkatkan followers ke 500. Kalau nak join, sila klik header segmen ini.

Kancil terpanggil untuk menyertai segmen ini atas permintaan rakan blogger baru Kancil iaitu Blog Budak Pipi Tembam. Beliau telah tag blog Kancil untuk segmen ini. Kancil ingin mengucapkan terima kasih kepada beliau. Untuk menghargainya, Kancil turut serta dalam segmen ini. Memandangkan Kancil mempunyai followers bawah 500 orang dan segmen ini bersesuai dengan Kancil.

Dalam segmen ini ada beberapa syarat yang perlu diikuti. Penganjur minta kita menyatakan nama dan hobi blog pemilik blog tersebut.

Nama : Ums Niza (nickname pemilik blog ini)

Hobi : Blogwalking dan membaca pengalaman dan maklumat yang terdapat di dalam blog sesiapa sahaja.

Kancil nak tag PencintaBulan dan Iezzaidaffi

Untuk blogger yang baru mengenali Kancil, Kancil ucapkan Salam Perkenalan dan terima kasih kerana singgah ke blog Kancil. Tinggalkanlah jejak kamu, insya - Allah Kancil akan terjah blog kamu...:)

64 comments:

Bicara Bisu said...

assalam..

hah yg nie pon best...

jpg nk join lah..

hiihii

Unknown said...

join jugak

Kancil 8349 said...

Pure dan Azam : jomlah, meramaikan umat

Shafizi said...

Mintak maaf .. saya tak dapat la, nk join segmen ni.. sebab saya cuma berblogging untuk menyampaikan sedikit ilmu..
tima kasih di atas ajakan awak..

Kancil 8349 said...

Pencinta Bulan : tidak mengapa...:)

Anonymous said...

salam, Lia pun join segmen ni.
dan Lia dah tag Kancil. :)

http://liailnia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Kancil 8349 said...

Lia : salam...terima kasih tag untuk Kancil

farhana hussein said...

singgah dari blog anip abdullah :)

http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Kancil 8349 said...

terima kasih Antoo Ungu. Kancil follow kamu kembali

Hanis Isa said...

follow dari segmen yang sama..group Jepun.. :)

Rahil Fauzi said...

cam best je..feel free to visit n folow me.. http://rahilfauzi.blogspot.com/

farhana hussein said...

follow kamu^^

Kancil 8349 said...

Ayuni, Hanis, Rahil, Farhana dan Azatlazat : terima kasih...

lavenderlover said...

singgah juga..nice blog! nm sy x kuar lg..hehe..but here is my link

http://nadiaalong.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

ieza ashaari said...

kita dah sampai Jepun nie. Apa kata kita makan sushi ori kat sini ?

Kita duduk group yg sama. :) Salam perkenalan. Saya pun drive kancil juga. Penag belajar, diajar juga mengajar.. :)

Kancil 8349 said...

Lavenderlover : Terima kasih singgah ke blog Kancil...:)

Izfanora : hehehe...Kancil puasa nanti kita makan malam eya

Diera Tekikushika said...

saya tak join segmen ni. tapi nak jenguk2 jugak contestant. jom g blog saya.. =)

fiqaliqa said...

singgah dan follow sini :) dari segmen AA jugeee :)

http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

cik f1224h said...

salam... haza follow dri sgmen yg same..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Kancil 8349 said...

Diera : tidak mengapa dan terima kasih kerana sudi singgah ke blog kancil

Fiqaliqa : terima kasih...


Miss Haza : terima kasih

Nurhasliza Nordin said...

Datang dari Korea. Segmen AA. Follow U. =)

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Kancil 8349 said...

Nurhasliza : terima kasih...:)

female said...

follow dari segmen sama- dari dubai ke jepun! :)

http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow kamu^^

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

SUCH A NICE BLOG!!!! :)
SAYE DATANG DARI KOREA...
SAYE FOLLOW AWAK..


http://farafabulous93.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

isma said...

mai dari australia.. segmen AA :)

http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Kancil 8349 said...

Nanie : terima kasih

Nightinangle : terima kasih

Isma : terima kasih

Unknown said...

HYE .
SY DAH FOLO AWK DARI SEGMEN YG SAMA :)

HIT ME BACK :)

P/S : SY FOLOWERS YG KE 258

http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

♥CIK IERA♥ said...

hye...singgah sini...follow kamu dari korea.. :)

http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

♥CIK IERA♥ said...

hye...singgah sini...follow kamu dari korea.. :)

http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Kancil 8349 said...

Qyla, Cik Iera dan Haslinda : terima kasih...kancil akan terjah kejap lagi dan follow blog kamu...:)

Cik Fatin said...

ponn ! ponn !

dtg singgah sini dari korea ;)

Marlina Mohtar said...

singgah sini dari TM

* Salam ukhuwwah

aisyah humaira' said...

Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group australia! :D
done follow u..follow me back k :)

aena jamil. said...

Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group Perancis.! :D

Happy Blogging.! ^_^

nabila azmi said...

hi2..slm perkenalan.sy dri group dubai=)..dtg tgok2 kawan dri group jepun..
dah follo awk=)

FadzMeera said...

pon pon...
dari Jepun nie, segmen AA.
happy travelling yar geng :)
follow kamu suda.
jom travel sini jgk. TQ http://missmeera.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

raby atul edawiyah said...

dtg sini dan folloe sini...(=

lori jepun...

Aima M said...

aima dari dubai :)
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/08/aima-join-segmen-lagi-suke-sangat-join.html
follow sini jugak ^__^

Anonymous said...

nama saya tak kuar agy , done follow u :)

http://ciknanard.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Ariena Hisham said...

Hello hello! Saya dtg dari Switzerland nak melawat awak. Dan follow perkembangan awak skali :) Jom follow saya pulak! Hihi.
Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Miss SheiLa said...

polo dari DUBAI

http://sheilajulmohamad.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Taherah Ghazali said...

terbang dari Dubai..follow

http://fatyoreefgirl.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

mijahamiza said...

salam ziarah. dtg dari newzealand segmen AA :) nice blog, done follow you :)

berkesempatan boleh lawat :
http://hahamimizaza.blogspot.com/

dan blog 2nd
http://insuranceme1234.blogspot.com/
(don't 4get to click my google ads. tq :) )

Azeelia Azman said...

toink toink

lama dahh nak pegi jeponn. sampai jugakk akhirnyer.

haha.



folo sini :)

nadia fatihah said...

hai, hepi blogging~

sy dari segmen AA. datang folo sini. jom singgah blog sy balik. hihi :)

http://mishnadia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Unknown said...

hai! terjah dari segmen AA. singgah follow sini.
wahh, smpai jepun dah yer.
jom terjah & follow blog Dini pulak. Dini tak dapat group lagi. teehee

http://dinihusaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

F.A.D.H said...

hye follow sini dr segmen AA group england :)

Still alive said...

pon..pon..
sy pemandu dri england:)
jom follow balik:)

http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html
done follow u!!

Amyra said...

datang dari segmen AA naik lori dari dubai...

salam perkenalan... :)

NuRuL said...

dari newzealand lawat sini..:D

http://akubukannyasasterawannegara.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Artie said...

singgah :D

http://artiezeny.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Unknown said...

travelling dari NZ ^^

http://kechikuma.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Ridzwan Mohamed said...

dr team switzerland

http://ridzwanzones.blogspot.com

mr a.m said...

dah siap follow awak dari segemn yang sama...sy follower ke 305...mesti follow me back ok~~nice blog anyway~

http://belog2u.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Aziah Razak said...

Hobi yang sangat sederhana. haha :D

cik dila.. said...

dri segmen same..

meh join segmen sy lak.

http://dieylashaza.blogspot.com/2011/08/1st-segmen-aku.html

aMRi ??? said...

done follow u, do visit my blog..
http://kenit13.blogspot.com/
:)

Unknown said...

aii....dari china nak landing cini..
saya mao follow awak jugak..ur blog look nice la...keep in touch ya...

http://appleijau90.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Syahir Ramli said...

salam ukhwah..
follow dari india dtg ke jepon...
jom la melawat & follow ke blog sy jugak k...

http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

monologmalamhari said...

uwaaahhhh .
sy ttgal kpl terbang
dri australia ke jepun .

jmput dtg ye

http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

SyieraDahhari said...

naek unta dari Mesir, done FOLLOW :)
jemput berbuka kat sini :

http://ieraassyiera.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Unknown said...

slm merdekaraya :)
follow sini dr segmen yg sama..naek lori dr brazil :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

MARJAN IBRAHIM said...

Saya dari ITALY....dari Segment AA...
selamat berkenalan semua...
Follow lah saya...& saya akan follow korang...hehee...(^_^)

Happy Blogging....!!

http://nurulhidayatulmarjan.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

ZueRa said...

Singgah Sini Dari Italy ..

http://budakgempal.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...