Rakan Blogger

Tuesday, December 3, 2019

Sankina Hotspring Park, Tawau

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Dalam cuti sekolah, ramai di kalangan kita sudah merancang untuk bercuti ke mana. Ada yang pilih ke luar negeri mahupun negara. Tidak kurang juga yang merancang di dalam negeri ataupun paling dekat di belakang rumah. Bila melancong tu, kena fikir kos perjalanan. Jangan main bantai sahaja. Nanti merana badan.

Tahun ini, Kancil sekeluarga merancang percutian di dalam daerah sahaja. Tidak mahu pergi jauh - jauh. Selalunya merancang ke Kota Kinabalu. Tapi tahun ini belum lagi. Percutian kali ini, kami pilih beberapa tempat dan ini adalah salah satu percutian pertama kami sekeluarga. Jom lihat beberapa keping gambar yang sempat isteri Kancil ambil. Kancil dan anak - anak pergi mandi...heheheheBayaran masuk pada masa kini adalah RM 21 untuk dewasa dan RM 16 untuk kanak - kanak. Ada kawan memberitahu bahawa bayaran ini adalah mahal. Tapi bagi Kancil sekali sekala membawa anak - anak ke sini tidak mengapa. Beri pengalaman bersama dengan keluarga. Anak pertama Kancil sudah naik ke tingkatan satu pada tahun depan. Cepat betul masa berlalu. So, ambillah peluang yang ada dengan mereka.

Bagi yang mereka ingin ke sana. Kancil ada membuat video pendek. Video ini sebagai panduan kepada rakan - rakan yang ingin ke sini. Jom lihat video ini


Terima kasih kerana sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...