Rakan Blogger

Saturday, January 14, 2012

Doodle Untuk Kancil 8349

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Hehehe...Kancil rasa terharu dan teruja melihat hasil tangan daripada seorang rakan blogger yang cute dan menawan. Terima kasih kerana menghasilkan doodle untuk Kancil. Bagi Kancil ia cukup cantik dan menyamai identiti Kancil sebenarnya. Walaupun Kancil tahu, dia tidak mengenali Kancil sepenuhnya tetapi dia dapat menggambarkan keadaan Kancil sendiri.

Siapa dia? Dia merupakan rakan blogger yang sentiasa mengunjungi blog Kancil. Berasal dari negeri Kenyalang. Seorang gadis yang cute a.k.a comel dengan memiliki lesung pipi. Sudah berpunya (mustahil orang macam dia belum berpunya). Dia ialah Cik LyndaWawa.

Nak tengok doodle yang dihasilkan oleh beliau. Jom tengok di bawah nie ;


Cantik kan? Comel...hehehe..komen - komenlah sikit eya.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

53 comments:

Pn. Sheila said...

wahh... cutenyer... nape doodle tu termenung ja... hehe

3no gr33ny said...

mmg comel..Cikgu Kancil comel mcm ni jgk ek?? hehhe

QueeN TerataI said...

errr comel jer.. nak juga doodle ni.. ada x yg baik hati nak buatkan utk queen??

Masz Sidek said...

memang comel.... cute macam org yg buat doodle jgak... hehehehe

Cik Kamoo said...

mana doodlenye??

Alisya said...

dah lama tak datang menjenguk blog kancil..
comel doodle.

Cik Asma BLuppy said...

comel! opss.. kacak!=)

ciK LyndaWawa said...

lesung pipit? hehehehhee...


nway...thanks for the entry..hehehehe=]camtu ke kancil?

remyhazza said...

hemsem ler kancil.... nanti mintak lynda buat doodle utk kite jugak ye.... he3

Eera Shera said...

cik lynda skrg rajin plak buat doodle..

Yatie Awang said...

wahhh...encemnya cikgu kancil...hehehe

maszull said...

assalamualaikum kancil....wah cute nyer doodle kancil tu pandai die buatkan...:)

cinnamon.com said...

gaya seorang guru,bagus adik kita tu..

Eza Boom Boom :) said...

doodle kancil tu smart laa. heehee. buleh bah kalau kau :P

khairul said...

cantik kancil

c'axoera said...

comel mcm katun jepun pun ada hehehe

nur_za said...

comei..tapi da macam kancil ker..hehe..musykir jap

cik Kartun said...

napew die x lukis gmbr kancil sekali??
hehehe.. tpi da comel gitu p0n :D

Anak Wak Mail said...

haha,,comel..telinga paling comel..;)

syuzi syofia said...

comel jgk katun ni... (^_^)

.: mama lynn :. said...

nak komen boley tak.. shomel la.. hehehehe follow blog baru mama lynn eh

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/

Kazman & Sue said...

doodle yang cantik seiras dengan kecantikan penghasilnya... heee3x... cikgu kancil ni lagi pandai mendidik anak bangsa kan....

Rahmah Ram Ram said...

cumel cumel doodle ni..tapi muka kancil dalam dudel ni macam memberikan 1001 pengertian la...berfikir banyak tu hehehehe tapi apa-apapun cantik dan cumel :)

L said...

bila nk bagi kat L nnih?? huuhu

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Kancil 8349 said...

Pn. Sheila :

hehe...tulah perangai kancil...termenung memikirkan keluarga, kerja dan blog

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih...lebih kuranglah...hehehe...

Kancil 8349 said...

Queen :

terima kasih...minta pada yang arif...Kancil ndak pandai

Kancil 8349 said...

Masz Sidek :

hehehe..betul tu...memang cute orangnya

Kancil 8349 said...

Cik Kamoo :

ada tu...mungkin ada masalah kot

Kancil 8349 said...

Alisya :

terima kasih datang kembali...

Kancil 8349 said...

Cik Asma Bluppy :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Cik Lyndawawa :

pandai kamu agak sal kancil

terima kasih

Kancil 8349 said...

Remyhazza :

hehehe...boleh bah...dia tu rajin gak tu

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

betul tu...memang dia rajin

Kancil 8349 said...

Yatie :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

betul tu..cantik kancil tengok

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

betul tu...

Aien Not Alien said...

comel la...1st time tengok teringat kartun shin chan dengan detektif conan..hehe

aimie amalina said...

hehehe
nampak cool je cikgu dlm tu :))

Kancil 8349 said...

Eza Boom Boom :

terima kasih...hehehe

Kancil 8349 said...

Khairul :

terima kasih

Kancil 8349 said...

c'axoera :

hehehe...kancil orang Malaysia

Kancil 8349 said...

Nur _za :

hehehe...memang macam kancil

Kancil 8349 said...

Cik Kartun :

ada tu...belakang tu gambar kereta tu

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

telinga je ke comel...:(..apapun terima kasih

Kancil 8349 said...

syuzi :

hehehe...macam kancil

Kancil 8349 said...

mama lynn :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Kazman :

hehehe...terima kasih..namun belum tahap yang membanggakan...banyak benda mahu belajar

Kancil 8349 said...

Rahmah Ram Ram :

terima kasih...betul tu

Kancil 8349 said...

L :

hehehe...ada rezeki nanti orang boleh buat juga tu

Kancil 8349 said...

Aien :

wah....kalau shin chan tu Kancil ndak boleh terima tapi kalau detektif conan kancil boleh terima

Kancil 8349 said...

Aimie :

dalam doodle je ke cool..hehehe

dhiera said...

best ye kancil dapat doodle. wiwit~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...