Rakan Blogger

Monday, January 30, 2012

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Keempat Bulan Januari 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada rakan blogger dan pembaca setia yang sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Mulai minggu nie, bukan setakat mereka yang telah menyumbang trafik Kancil. Tetapi Kancil akan letak keyword yang selalu orang guna untuk mencari maklumat di dalam blog Kancil ini. Harap ada yang sudi membacanya dan komen mengenainya. Terima kasih kepada mereka.





http://anakwakmail.blogspot.com/


Keywords


gambar sk andrassy tawau

contoh design surat keterangan tamat belajar tk

abdel-fattah emeera

jadual ujian ppd.tawau

jalan jalan di lahad datu

kata kata tertipu

 kelas senaman sambil menari daerah tawau

kemalangan tawau 2012

sekolah kebangsaan terusan baru, semporna.


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

53 comments:

dhiera said...

nak terjah dorang~

Cikgu Ma said...

cikgu...saya memang kat skolah ni jugak...saya kan jqaf...jd, since dapat latihan disekolah ni, otomatik nanti dilantik utk mengajar disekolah yg sama =)

maszull said...

assalamualaikum kancil...wah best kancil siap bagi keywords lg supaya senang nak cari maklumatkan...:)

Aien Not Alien said...

penyumbang seterusnya...hehe..


jap lagi terjah blog dorang.. :)

Anak Wak Mail said...

eh,,ada pulak,,terima kasih kancil..hihi..:)

Kakzakie said...

Cikgu satu geng dgn cikgu ma mengajar di sana ye..

Eza Boom Boom said...

yeahh, Eza ada lagiii... Alhamdulillah... Hee, kalau lepas ni blog Eza boom boom plak, orang yang sama la tu ehh... :)

fizafantagirO said...

jap lagi nk tgk jugak lah keyword blog sy :p

ILA HonEyBuNNy said...

macam2 keyword ada...hehhehe...

semua cari sal sabah kan...hehehhe....ne rindu sabah neh..hahha

remyhazza said...

blog remy naik lagi.... alhamdulillah.....
akan terus menyokong kancil...susah dan senang....

3no gr33ny said...

baguslah sahabat Kancil..memudahkan pengunjung =)

QueeN TerataI said...

kalau berkesempata QUeen pun nak buat entry mcm ni.. tp tula.. masa padat.. hehehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wowww msti dah solid trafik ni :D

Yatie Awang said...

hahhaa...akak ada

baguznet said...

blog remy wajib masuk dlm list. he he heee

anitadiana said...

dasyat lah kancil siap bagi keyword..bagus-bagus..sonang sikit ..he.,.he

myOSH said...

Semoga berjaya....

akoo pae said...

takde link blog akoo pon??heee

cinnamon.com said...

baru menjengah sini..nmpak ada kelainannya kat sini..

aimaniman said...

aahhh x da link blog akak pon, akak x selalu datang sini ek.. alaa x aci... nak jugak tersenarai

Nafisya Ismail said...

Ohh ni kaedah baru ka? Sy msh baru dan sdg blaja2 lg.. huhu

cik Kartun said...

Adeyhhh.. malam lhung smbung terjah agi yew :D

Santri T.P.I.N.I said...

adehh...tak tersenarai untuk bulan ini, mama selalu tersenaraikan kancil...?

Anak Wak Mail said...

singgah melawat kancil..;)

Aishah Jahirah said...

kata2 tertipu pun ada....sapelah cari tu...:)

c'axoera ヅ said...

salu singgah..

eeiyss said...

wah~

Kancil 8349 said...

dhiera :

jangan tidak terjah mereka

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terlupa bah Kancil pasal tu....

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
terima kasih

Kancil 8349 said...

Aien :

hehehe...terima kasih

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

hehehe...terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Kakzakie :

Kancil di Sabah dan cikgu Ma di Sarawak...

Kancil 8349 said...

Eza :

hehehe...betul tu

Kancil 8349 said...

fiza :

jangan tak tengok

Kancil 8349 said...

Ila :

jomlah datang ke Sabah lagi

Kancil 8349 said...

Remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Queen :

ambil masa yang sesuai

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

betul tu

Kancil 8349 said...

Baguznet :

betul tu

Kancil 8349 said...

Anitadiana :

betul tu...terima kasih

Kancil 8349 said...

myOSH :

terima kasih

Kancil 8349 said...

akoo pae :

ndak mengapa tunggu rezeki kamu nanti

Kancil 8349 said...

cinnamon.com :

hehehe...perlukan perubahan

Kancil 8349 said...

Aimaniman :

hehehe..insya Allah akan tersenarai juga tu...

Kancil 8349 said...

Nafisah :

sama2lah kita belajar bah

Kancil 8349 said...

Cik Kartun :

ndak mengapa...

Kancil 8349 said...

Santri :

ndak mengapa Santri....mungkin minggu nie belum rezeki kamu tu

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Aishah :

entahlah,...bikin terkejut

Kancil 8349 said...

c'axoera :

terima kasih

Kancil 8349 said...

eeiyss :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...