Rakan Blogger

Tuesday, January 17, 2012

Punca Traffik Kancil 8349 Tahun Pertama 2011

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia  ke blog Kancil 8349.

Memandangkan blog Kancil sudah setahun usianya. Kancil ingin mempromosikan mereka yang telah banyak menyumbang dalam mempromosikan blog Kancil selama setahun ini. Apapun, Kancil ingin ucapkan terima kasih kepada mereka kerana sudi menjadikan blog Kancil sebagai blog pilihan mereka di dalam entri mahupun di dalam komen mereka. 

Jom kita lihat siapa mereka :







Kalau sudi, korang komenlah sedikit pasal mereka di atas nie.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

30 comments:

Adylia Qarissa said...

dah setahun yea usia blog kancil...makin mantop :)

saffiya_aleesya @ echa said...

sekejap je masa berlalu dah setahun usia blog kancil kan..semoga follower dan pembaca blog kancil semakin bertambah dan penuh dengan entri2 yang menarik!!!

Pn. Sheila said...

caiyok kancil...

jom join sini...
http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

QueeN TerataI said...

kancil.. nak bgtau ni.. skrg kita dah berada di tahun 2012... hehehehe

Syafiq Ahadin said...

betul Queen Teratai.... sekarang ah 2012...

Kazman & Sue said...

selamat hari jadi blog kancil... semoga bertambah ceria...

syuzi syofia said...

waahh.. dh setahun blog dh 600+ follower... syuzi since 2009 smpi skang.. folower br 60+ kikikiiki.. tp x kisah pn... ape la sgt folower tu... :P

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih cikgu...sebab sudi ambil berat, hati ini masih lagi sedih walaupun ianya telah lama berlalu....

khairul said...

sentiasa sokong Kancil

Kancil 8349 said...

Adylia :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Echa :

tulah pasal...terima kasih

Kancil 8349 said...

Pn Sheila :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Queen :

betul tu tapi entri nie cerita sal tahu lalu

Kancil 8349 said...

Syafiq :

cerita tahun lalu bah nie

Aishah Jahirah said...

tahun kedua 2012 coming soon...:)

Kancil 8349 said...

Sue :

terima kasih

Gen2Merah said...

dah setahun ya kancil.... semakin mantap blog ini... saya pun tetap berbangga dapat menjadi teman seawal blog ini.. dapat lihat hasil dan perkembangannya..

Kancil 8349 said...

Syuzi :

hehehe...mereka penyumbang utama dalam pembacaan blog kita...

Kancil 8349 said...

Santri :

apapun, semoga adalah kehendaknya Santri...banyakkan bersabar...jangan terlalu bersedih

Kancil 8349 said...

Khairul :

terima kasih bro

Kancil 8349 said...

Aishah :

insya Allah...tahun kedua kita tengok siapa yang kena...

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng...semua jasa kamu..

remyhazza said...

teman tetap support... tak pagi ptg... tak ptg mlm... tak siang...tgh mlm pun support jugak....

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih....

Citra NaniZam said...

kejap jer kan setahun sudah :) keep it up cikgu!!

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

terima kasih....insya Allah

3no gr33ny said...

hamba akan setia di sini...

maszull said...

assalamualaikum kancil...alhamdullilah dah setahun rupa-rupanyakan moga blog kancil akan terus maju ke hadapan n follower semakin ramaikan...:)

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih mama...Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...