Rakan Blogger

Monday, January 16, 2012

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Kedua Bulan Januari 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil.

Dah lama Kancil ndak buat entri macam nie. Mungkin keadaan line internet tidak berapa baik. Jadi banyak entri yang tertangguh. Apapun, Kancil menghargai mereka yang sudi singgah ke blog Kancil. Jom lihat siapa mereka.








Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

28 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

nanti boleh jalan2 ke blog mereka!!

QueeN TerataI said...

semoga kancil terus succes...

Aishah Jahirah said...

mesti banyak entry dlm draft ni....

Anak Wak Mail said...

bz mengajar ek??hehe..

Yatie Awang said...

akak pun termasuk ek...mekasih

Aien Not Alien said...

mesti banyak entri dalam draft...tunggu masa je nak publish..hehe..


singgah petang.. :)

Eza Boom Boom :) said...

hehe, eza tetap lawat sini walaupun kancil busy :)

aimie amalina said...

weee
baru nak bergiat kembali ke belog cikgu :)

ciK LyndaWawa said...

oyeah..hehehehe..
akhirnya..
thanks kancil..hehehehe=]

ShahzCudin said...

blog cikgu kancil mmg osem!

dhiera said...

saya pun perasan kancil dah lama tak buat macam ni~ nak terjah dorang

remyhazza said...

eh ade jugak blog teman.... terima kasih kancil....
kita akan setia ngan awk....
pren together gether....

3no gr33ny said...

terima kasih atas segala penghargaan (^_^)

Kancil 8349 said...

Echa :

jangan tidak pergi...jom terjah beramai2

Kancil 8349 said...

Queen :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Aishah :

kira macam tulah...hehehe..tapi kena pilih yang bersesuaian

Kancil 8349 said...

Anak Wak Mail :

ndak juga bz mengajar cuma line internet ndak memberi peluang Kancil untuk berblog...huhuhu

Kancil 8349 said...

Yatie :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Aien :

betul tu...tapi ndak pasti dapat nak publish ke tak...

Kancil 8349 said...

Eza Boom Boom :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Aimie :

cuti panjang, tercuti gak blog Kancil...hehehehe

Kancil 8349 said...

Cik Lyndawawa :

rezeki kamu...anyway terima kasih kerana sudi buatkan doodle untuk kancil...memang comel..

Kancil 8349 said...

Shahzcudin :

terima kasih kerana memuji blog Kancil.

Kancil 8349 said...

dhiera :

kalau line dah ok...memang tiap - tiap hari Kancil akan update blog...sayangnya hanya waktu sekolah

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih kembali

Cik Gee said...

wahhh.. blog cik gee ke tu? masyehh!! hehehehehehehhehehe!

Kancil 8349 said...

Cik Gee :

terima kasih kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...