Rakan Blogger

Friday, September 23, 2011

1 GA Cik Najihah - Meriah Yaw

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Kali ini Kancil nak join GA first dari Cik Najihah...hari ini tarikh tutupnya dan masanya 12 tengah malam nie..sorrylah Cik Najihah, Kancil ikut lambat sikit...hehehe...jangan marah yeah.. Kancil nak support beliau dan harap - harap dapatlah 1 GA nie daripada dia...sebab Kancil belum pernah menang apa - apa GA lagi....hehehe..

Kalau nak ikut, jomlah kita beramai - ramai...mana tahu rezeki kita...korang just klik header entri beliau di atas. 

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

21 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

Assalamualaikum, selamat pagi tuan rumah ^^

xpe..sy faham

cik najihah said...

thanks for joining kancil.
gud luck

Adylia Qarissa said...

gud luck :)

Adylia Qarissa said...

p/s : dengan saiz yang dinyatakan dkna dah boleh bayangkan...pasti nampak muda remaja waktu tu kan...pasti ramai tergoda...:D

ANISA said...

join la 1st segmen saya
http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/09/segmen-himpunan-nama-nama.html

cinnamon.com said...

nak ke tak nak..

Ummi_R❀salici❀us said...

semoga berjaya yer kancil :D

bg support itu lagi penting dan bermakna kan...

C i k P i p i T e m b a m said...

gudluckkkk abggg ! :)

ciK LyndaWawa said...

segmen pe tu?nway..good luck..=]

Lia Lomi said...

gud luck ya!, Lia join juga. :)

khairul said...

meh tengok aku naik beskal lak .http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/mai-tengok-aku-naik-beskal-lak.html

Kancil 8349 said...

Niena :

Waalaikumsalam dan terim kasih

Kancil 8349 said...

Cik Najihah :

terima kasih juga

Kancil 8349 said...

Adylia :

terima kasih,

hehehe...macam tulah...

Kancil 8349 said...

Anisa :

saya dah join...terima kasih kerana menjemput

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

jomlah ikut

Kancil 8349 said...

Ummi :

terima kasih kerana menyokong Kancil

Kancil 8349 said...

CikPipiTemban :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Cik Lyndawawa :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Lia :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Khairul :

ok bro akan datang singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...