Rakan Blogger

Saturday, September 17, 2011

Entri Khas : Mereka Yang Tidak Lupakan UPSR

Assalamualaikum!

Selamat datang dan salam perpaduan kepada semua rakan blogger dan pembaca setia kerana sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Walaupun ada di antara kita tidak kuat memori, tetapi kita pasti ingat nama peperiksaan sekolah rendah kita. Hehehe...lebih seronok lagi bila habis exam. Sebab banyak aktiviti yang dibuat selepas peperiksaan. Bangunan yang pernah menjadi tempat kita belajar juga menjadi kenangan kita. Apapun, mereka dibawah ada cerita yang menarik untuk kita kongsi. Jom ke blog mereka :









Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan jejak di blog Kancil 8349.

12 comments:

Green Apple said...

dah terlepas segmen sang kancil..
best gak mengimbas kenangan masa exam UPSR dulu dulu.. heee

[sutera kasih] said...

seronok baca kenangan2 lalu ttg upsr member blog hehe

Addin said...

hehe kenangan upsr paling tak boleh lupa sebab first time ambil big exam tu . huu

Kancil 8349 said...

Green Apple :

ndak apa...nanti ada lagi segmen Kancil...harap dapat menyertainya nanti...

memang best lebih2 lagi dapat berkongsi pengalaman dengan orang lain

Kancil 8349 said...

sutera kasih :

terima kasih kerana sudi membaca blog mereka

Kancil 8349 said...

Addin :

betul tu....hehehee

Ini Kisah Tia said...

hebatlah korang masih ingat .. Tia dah tak ingat woo . macam samar2 jek ..

maszull said...

salam kancil...bestnya dpt ingat semua yg berlaku di zaman persekolahan...:)

Kancil 8349 said...

Ini Kisah Tia :

hehehe...sebab itu Kancil buat segmen, kot - kot boleh ingatkan memori tu....

Kancil 8349 said...

Maszull :

Salam mama,

memang best dan ini membuatkan kita rindu pada zaman tersebut. Ditambah dengan perkongsian pengalaman dengan blogger lain

Eddy Dce said...

Memang seronok bila bace kenangan dan pengalaman zaman dulu....macam2 peristiwa ade...haha....

Kancil 8349 said...

Eddy :

betul tu...kenangan yang tidak dapat dilupakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...