Rakan Blogger

Thursday, September 15, 2011

Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Menghadapi Peperiksaan UPSR Sudah Tutup

Assalamualaikum,

Selamat datang dan salam perpaduan kepada semua rakan blogger dan pembaca setia kerana sudi dan singgah ke blog Kancil 8349.

 
Alhamdulillah, segmen kedua Kancil mendapat sambutan yang baik daripada rakan - rakan blogger. Kancil mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menyertai segmen Kancil. Kancil amat menghargai sokongan rakan semua. Apa yang diharapkan semoga kita dapat berkongsi ilmu dan pengalaman antara rakan blogger.

Walaupun ada di antara rakan blogger yang sudah lupa mengenai pengalaman dan kenangan mereka semasa UPSR namun tidak semua lupa ingatan kan. Masih ingat sekolah mana kan? dan keputusan peperiksaan UPSR?

So, senarai blogger yang telah menyertai segmen Kancil telah dibuat seperti di bawah. Jomlah kita terjah. Dan minta semua rakan blogger jangan buat kenyataan yang boleh menyinggungkan perasaan orang lain. Selamat berblogwalking dan terima kasih ; 
  1. http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-amik-upsr.html 
  2. http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  3. http://mayandhanis.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  4. http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  5. http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  6. http://eddydce.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  7. http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/09/egmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  8. http://umikasum.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  9. http://maszull.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  10. http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  11. http://syuzisyofia.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  12. http://lyndawawa.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  13. http://www.imbobome.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  14. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  15. http://eerashera.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  16. http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  17. http://umminabilaradzi.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  18. http://angelzjourney.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-aku.html
  19. http://aiennotalien.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil-8349-pengalaman-korang.html 
  20. http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html 
  21. http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil-8349-pengalaman-korang.html 
  22. http://queenofbutterfly.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html
  23. http://yana-feehily.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan jejak... 

p/s : sebagai menghargai sokongan rakan - rakan  blogger. Kancil ingin membuat entri khas untuk mereka mengikut pengalaman dan cerita mereka. 

                  13 comments:

                  Eera Shera said...

                  ok bleh la nak jln2 serang org ni..hehe

                  ANISA said...

                  saya ada dalam list...YEAY!!!

                  maszull said...

                  salam kancil...selamat berblogwalking yer..:)

                  Kancil 8349 said...

                  Eera Shera :

                  boleh bah...seranglah..hehehe

                  Kancil 8349 said...

                  Anisa :

                  Yahooo...hehehe...jom terjah mereka

                  Kancil 8349 said...

                  Maszull :

                  Salam mama,
                  terima kasih

                  cik najihah said...

                  kancil..sy nak join tapi bz sangat 1st week kuliah ni :(
                  x sempat

                  ciK LyndaWawa said...

                  rajinnya...ok..buat2....leh tambah kenalan..wee

                  Kancil 8349 said...

                  Cik Najihah :

                  ndak apa...Kancil faham...utamakan pelajaran kamu dul...:p

                  Kancil 8349 said...

                  Cik Lyndawawa :

                  terjahlah mereka semua

                  Adylia Qarissa said...

                  dkna no 5...horeeeyyy...memang suka angka 5 :D

                  Adylia Qarissa said...

                  dkna no 5...horeeeyyy...memang suka angka 5 :D

                  Kancil 8349 said...

                  Adylia :

                  hehehe...tahniah..minat no 5 yeah...hehehe....kebetulan

                  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...