Rakan Blogger

Thursday, September 15, 2011

Segmen Lulu Pages : Jom Blogwalking

Selamat datang dan salam perpaduan kepada semua rakan blogger dan pembaca setia kerana sudi dan singgah ke blog Kancil 8349.


Kancil tentunya tidak akan melepaskan peluang untuk menyertai segmen Lulu...banyak peluang yang dapat antaranya dapat bertemu rakan baru selain itu mempromosikan blog kita juga. Kepada rakan - rakan blogger, jomlah ikut segmen Lulu. Simple je. Korang just klik banner di atas.

Terima kasih kerana singgah dan tinggalkan jejak di komen blog Kancil 8349.

50 comments:

CIK MAY said...

kancil,mcmane nak buat klik kat banner terus boleh masuk kat blog penganjur ye?tak reti la.. =) selalu letak link je kat bwh tu ha...

selendanQpelangi said...

hey2 tawau...saya pun blogwalking blog kamu..hihihi

Kancil 8349 said...

Cik May :

saya dah tinggalkan komen di blog kamu..harap dapat membantu

Kancil 8349 said...

Hey orang KK...hehehe..selamat berblogwalking

cik najihah said...

hai kancil..
hihih

Aku DaN SeSuAtU said...

beraya di sini kancil

Cik Sara said...

Jom bersegmen..
berjalan-jalan bersama kancil..hehehe

Eera Shera said...

jln2 kt cni..

kuih raya ade lg x?

hehe...

Kancil 8349 said...

Aku dan sesuatu :

terima kasih kerana sudi beraya...hehehe...masuk2...jangan malu2

Kancil 8349 said...

Cik Najihah :

hai...huhuhu

Kancil 8349 said...

Cik Sara :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

dah habis...ramai rakan blogger bawa tapau...hehehe...terima kasih

fiza said...

Blogwalking dari lulu pages. Salam kenal & follow ☺☺

Kancil 8349 said...

Fiza :

salam kenal dan terima kasih...

maszull said...

salam kancil ...mama pun nak join juga la...:)

ciK Eiqa said...

hai...
eiqa pown berblogwalking gak..hehe...
jom singgah blog eiqa..
http://izatulatiqah.blogspot.com

Kancil 8349 said...

Maszull :

salam mama,

hehehe...jomlah beramai2

Kancil 8349 said...

Cik Eiqa ;

terima kasih kerana sudi singgah ke blog Kancil...

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

meh join saya plak ye
Jom Blogwalking

Kancil 8349 said...

Rawlins :

ok..akan terjah kamu nanti

Lulu Caldina said...

Lulu singgah blogwalking kat sini...
Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

Apa yang menarik hari ni??

Kancil 8349 said...

Lulu :

terima kasih kerana sudi singgah ke blog Kancil...Kancil akan terjah blog2 lain

ctie anis said...

blogwalking sini...
dari segmen yg same..

http://sweetctie.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html
:)

PCL said...

salam kenal, terbuai dari blog LULU ke sini dari segmen yg sama...I follow.

Kancil 8349 said...

Ctie Anis :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

PCL :

terima kasih...akan blogwalking blog kamu

yayath said...

hye cikgu kancil:)yath bw ke sini dari segmen yang sama:)hehe

zareliqa afiqa said...

weeehuu~ dtg terjah cnie dari segmen yg sama jugak.^^
salam kenal ya! :D

singgah lar cnie,eheee :)

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Kartunis Damas said...

yeahh suda datang..
blogwalking sangat terbaik untuk kita =)

Vna Sandhu said...

hai..singgah & follow kembali :-)

Kancil 8349 said...

Yayath :

hai...terima kasih kerana sudi singgah

Kancil 8349 said...

Zareliqa :

Kancil akan datang dan terima kasih

Kancil 8349 said...

Kartunnis dan Vna : terima kasih

Cik Ceria said...

cik ceria datang singgah sini..wee

salam perkenalan ^_^

jom singgah sini pula


http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

eika said...

hai kancil :)
eika singgah sini tau :D

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Blogwalking kat blog kancil.. :)

faridah nazurah said...

singgah sini jugak :) jom kta berblogwalking sama2..

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

happy blogging :)

Nurul Qhisteena said...

dtg dri segmen yg same ..
http://nurulqhisteena2010.blogspot.com/

follow lah yerw !

izzati jerr said...

dtg bw sini naek rusa dr segmen yg sama!!! salam blogger

Alisya said...

hai kancil.terima kasih singgah blog wardah...

follow sini~

Amanina Nasuha said...

hye..singgah dri segmen yg sma..happy bw..

olinolina said...

olin singgah sini daru segmen yg sama

syerz eyryn said...

salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
hehhe. . nice blog !

Marina said...

marina berBW sini...thank you melawat blog n sory lambat bertandang..heee~

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Asyikin said...

hello, jalan2 singgah and follow awak :) dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking-bersama-lulu-caldina.html

lezaaleza site said...

singgah sini leh

W a n a Eiskay said...

Thanks Singgah belog kita. Kita singgah balik belog awak :)

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/09/jom-belogwalking.html

W a n a Eiskay said...

Thanks Singgah belog kita. Kita singgah balik belog awak :)

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/09/jom-belogwalking.html

Munna said...

hey kancil! me kancil maroon jugak tau...hehehe

salam kenal ye =)

Cik Asma BLuppy said...

hai hai... maaf lmbat dtg terjah ye...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...