Rakan Blogger

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday # 7

Selamat datang dan salam perpaduan kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen...

29 comments:

L said...

ni kat mana nieeh.. hahah

jom bacer jup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

Kancil 8349 said...

L :

paya bakau di daerah Semporna

mizzkechique said...

ada buaya x??huhu

Kancil 8349 said...

Mizzkechique :

confirmlah...tapi ndak besar...hehehe

Eera Shera said...

entah bile la boleh smpi sabah..

teringin bah

H.J said...

ada pirana tak dalam ni.?

QueeN TerataI said...

mcm best je.. tp ada buaya yg takut tue

KSWSK said...

sama-sama :)

Norhisham Nordin said...

air yg tenang jgn disangka tiada buaya...

Santri T.P.I.N.I said...

air yg tenang jangan di sangka tiada buaya...he3

khairul said...

hmmm...sama mcm dekat Port Well di Taiping

iMBobo said...

ade buaya x sini?huhu

maszull said...

salam kancil...sungai mane ni kancil....amik gambo kat atas perahu ker ni...:)

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

ada rezeki kamu akan datang ke sini juga tu...

Kancil 8349 said...

H.J :

Pirana hanya ada di hutan Amazon je...kat Malaysia ia tak mampu hidup

Kancil 8349 said...

Queen :

hehehe...ndak ada buaya kat sini

Kancil 8349 said...

KSWSK :

sama - sama kembali

Kancil 8349 said...

Noshisham dan Santri :

hehehe...air nie banyak ikan je...buaya tiada

Kancil 8349 said...

Khairul :

eya ke...tapi nie dekat Semporna...hehehe

Kancil 8349 said...

Imbobo :

tiada buaya kat sini

Kancil 8349 said...

Maszull :

Salam mama,

Sungai Pegagau, Semporna...ambik atas jeti...tapi macam kat perahu juga kan...hehehe

Eddy Dce said...

nmpak macam bnyk buaya je...hehe...ni klu dpt memancing best jugak... :)

Kancil 8349 said...

Eddy :

ndak hidup buaya kalau di Semporna apatah lagi kalau jerung...

Adylia Qarissa said...

pernah ada pengalaman lemas kat pantai di johor,sampai sekarang dkna takut sangat tengok air...seram...fobia...fobia..fobia..

ciK LyndaWawa said...

kat mane ni??

budak kacamata said...

cdap sungguh mata memndang..bile la nk sampai sane..huhu

Kancil 8349 said...

Adylia :

wah...kesiannya...sesiapa pun mesti fobia kan...huhuhu

Kancil 8349 said...

Cik LyndaWawa :

Semporna...

Kancil 8349 said...

Budak kacamata :

insya - Allah ada rezeki kamu akan datang ke sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...