Rakan Blogger

Friday, September 16, 2011

Entri Khas : Mereka Yang Menghargai Jasa Guru

Assalamualaikum,

Selamat datang dan salam perpaduan kepada semua rakan blogger dan pembaca setia kerana sudi singgah ke blog Kancil 8349.

Kancil suka kepada murid - murid yang masih ingat kepada gurunya. Lebih - lebih lagi mereka menghargai jasa dan pengorbanan guru. Walaupun, Kancil sendiri bukan murid yang baik sebab sendiri pun tidak ingat nama guru yang mengajar Kancil semasa sekolah rendah.  Biasalah budak lelaki kuat main dan nakal. Tetapi mereka ini lebih hebat dan Kancil kagum kepada mereka. Jomlah kita ke blog mereka, berkongsi pengalaman mereka.














Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan jejak di blog Kancil 8349.

24 comments:

yayath said...

thanks cikgu kancil:)hehe~~

Ariena Hisham said...

Thanks Teacher Kancil ^^

Kancil 8349 said...

Yayath :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Ariena :

terima kasih kembali

RATU QASEH SAIFUDIN said...

terimaqaseh chekgu..=)

CikGu Ma said...

assalamualaikum...selamat hari malaysia..(",)
thanx juga sebab create segmen ni...mana puan yana ni ---> Ini Blog Saya (",)

kotak bulat said...

nka pegi blog dorg la.. :)

Eera Shera said...

terima kasih ckgu!

Kancil 8349 said...

Ratu Qaseh :

terima kasih kembali...

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

Waalaikumsalam

Selamat Hari Malaysia...

terima kasih kembali...puan Yana punya entri belum lagi....Kancil bahagikan mengikut cerita mereka

Kancil 8349 said...

Kotak Bulat :

jangan tak pergi...jom terjah

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

terima kasih kembali

maszull said...

salam kancil...terimakasih cikgu atas jasa2 mu...:)

Kancil 8349 said...

Salam mama,

terima kasih kembali juga...hehehe

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah kancil...wah! header saya paling tak best dalam ni tapi tersenarai juga...terima kasih kancil!! terima kasih cikguuuu

Kancil 8349 said...

salam Santri :

jangan kata macam tu...maklumat kita yang lebih penting bukan header...ndak apa..belum ada rezeki lagi...

PeRmAtA bIrU said...

huhu..thanks cikgu kancil... dulu2 saya juga nakal..:) huhuhu...

Kancil 8349 said...

Permata biru

terima kasih kembali, nakal pun kita jadi manusia juga kan

Santri T.P.I.N.I said...

wah...tengok top komentor, ranking saya no. 3 la, nak kejar mama la, biar dapat no. 1 pulak! hehehe boleh kan kancil?

Kancil 8349 said...

Santri :

sebenarnya kamulah yang kedua..hehehe...sebabnya nama asal blog nie bukan Kancil8349...tu dia berada di ranking pertama...boleh bah kalau kau...hehehe

ain1914 said...

tq cikgu.... terharu sangat...

Kancil 8349 said...

Ain1914 :

terima kasih kembali...

yana-feehily said...

time kasih kancil..sorry dah lama tak buka blog..bz sgt lately ni..btw jasa guru semestinya harus dikenang kerana guru adalah insan yg mulia.. ^^

Kancil 8349 said...

Yana :

betul tu...kerana guru kita mengenal huruf, nombor dan semua benda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...