Rakan Blogger

Wednesday, September 7, 2011

Wordless Wednesday # 6


38 comments:

QueeN TerataI said...

g memancing ke ni?

Shuhaida Subri said...

bestnyer naik bot.

siti kektus said...

dulu pernah sekali je naik bot. hehe ;p

Kancil 8349 said...

Queen :

Lepas dari memancing...nak balik ke pekan Semporna

Kancil 8349 said...

Shuhaida :

memang best giler...hehehe...

Kancil 8349 said...

Siti :

cuba naik lagi...mesti seronok...

maszull said...

salam kancil...wah bestnya dapat naik bot nak pi mana tu kancil....:)

Santri T.P.I.N.I said...

mcm suasana dalam bot di terengganu jer..hu3

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

mesti best giler dpt mancing kt laut ek..

Danial Razak said...

tak pernah pulak naik bot..macam best jer..

haslinda said...

best nye dpt naik bot. rindu nk naik bot laaa... :)

azam said...

wei...wei...ke laut weh, ke laut......hehehehe

seronok jadi nelayan sekejap² hehehehe

aizamia3 said...

bestnye.. pada ai yang teramat jarang ke laut..

dah biasa sangat dah.. pada mereka yang hari2 hadap laut.. ;)

Gen2Merah said...

tringat saya zaman kampus dulu.. asal nak ke Labuan mesti melalui jalan laut 3 jam yang memabukkan.. skrg cikgu2 ramai dah gunakan transit ini utk mengajar d pedalaman

Kancil 8349 said...

Maszull :

Salam mama,

mahu balik ke tanah besar Borneo...hehehe...gambar selepas memancing...

Kancil 8349 said...

Santri :

eya ke sama? nie kat perairan Semporna...

Kancil 8349 said...

Cleverspider :

memang best gila...dah kemaruk mahu memancing tapi ndak ada masa...

Kancil 8349 said...

Danial Razak :

cubalah sekali...pasti seronok...memang best

Kancil 8349 said...

Haslinda :

boleh kancil atur bot kalau nak naik bot lagi...datanglah ke semporna

Kancil 8349 said...

Azam :

memang seronok...lebih2 lagi dapat ikan besar2

Kancil 8349 said...

Aizamia3 :

hehehe...memang betul tu...

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

memang inilah salah satu pengangkutan untuk ke sekolah di pulau...kalau ribut atau ombak bergelora...sejam baru sampai tapi kalau tenang...30 minit je...

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

terimaksh bah genx follow blogku.Sudah aku follow ko balik.

Niena Pengembara Ilahi said...

mncing ktne nie

Kancil 8349 said...

Clever :

terima kasih kembali...

Kancil 8349 said...

Niena :

balik dari memancing...hehehe...kat perairan semporna

::budak:: said...

dah lama tak naek bot..nak tompang? hehe

aimie amalina said...

waaaaaaaaaa
nak pi mane ni cek kancil?

sue perbs.. said...

mesti tenang n nyaman kat sini kan..

Kancil 8349 said...

Budak :

boleh bah kalau kau...hehehe...banyak ruang lagi

Kancil 8349 said...

Aimie :

gambar nie Kancil nak balik ke pekan Semporna...selepas memancing

Kancil 8349 said...

Sue :

memang betul tu...tenang dan nyaman...lari dari kesibukan bandar

ILA HonEyBuNNy said...

banyak x dapat ikan?hehhe...

Kancil 8349 said...

Ila :

cukup2 untuk sebulan...hehehe...lagipun dapat ikan free dari sepupu sebab dorang setiap minggu turun laut...

iMBobo said...

tgk gmbr ni rasa rindu pula dgn angin laut huhu

Kancil 8349 said...

Imbobo :

hehehe...betul tu...nyaman angin laut...lebih2 lagi pada waktu petang

dylla abas said...

suka ikut org pegi memancing..tapi memancing atas bot ke tengah laut mcm seram je...

p/s : padahal suka mandi laut..hehehe :p

Kancil 8349 said...

Dylla :

ndak seram sangat kalau kita tak fikir macam tu...best gila kalau memancing di tengah laut....tarikan ikan kat pancing buat kita teruja...hehehe...

p/s : jomlah datang ke semporna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...