Rakan Blogger

Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday # 8

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Selamat datang ke blog Kancil 8349.


32 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

Tunjukkanlah daku jalan yg lurus Ya Allah...

Gen2Merah said...

jalan yang diredhai oleh Allah swt...

ain1914 said...

Insyaallah...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

mcm aku tahu plak kat ne ni...

kat tmn negara johor kan, otw ke the most southern tips of asia...

kan kan kan?
to my new entry - Acapsuur (>,<)

Atiqah Wadiah said...

nyaman~

azam said...

jauh² berjalan byk dilihat
lama² hidup byk dirasa

Tentang Kita said...

hidup ini penuh dengan ranjau berduri, tabahkan hati melalui jln2 yg bisa buatmu terjatuh tp beranikan diri untuk bangun kembali

Kancil 8349 said...

Santri :

Amin....

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

Amin...

Kancil 8349 said...

Ain1914 :

Amin

Kancil 8349 said...

Asyrafnakjadilebihbaik ;

hehehe....daerah semporna

Kancil 8349 said...

Atiqah :

belum ada pengacau datang

Kancil 8349 said...

Azam :

betul tu...jauh perjalanan luas pengalaman

Kancil 8349 said...

Tentang kita :

betul tu...jangan mudah putus asa

maszull said...

salam kancil...cantik tempat ni...jln menuju kejayaan kot...:)

cinnamon.com said...

mati jln yg lurus..

L said...

siratul mustaqim...

dah semayang belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

missina said...

cantiknya gmbr ni,,perjalnn yg masih panjg,,,

Eera Shera said...

cantiknya tempat tu...

aimie amalina said...

taman negara ka?
heeeeee



p/s: heeee..mimi gi konvo cek kancill
oo..x dpt lagi ka...aduhai...riso gak ni...

PeRmAtA bIrU said...

huhu... panjang titi tu..:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

Salam mama,

memang cantik...ndaklah ia salah satu jeti di daerah Semporna...kesinambungan dari wordless 7

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

hehehe...

Kancil 8349 said...

L :

ini jambatan dan bukan titian...siratul mustaqim tu digambarkan sebagai satu titian tanpa ada pagar ditepinya

Kancil 8349 said...

Missina :

melihat dalam gambar memang nampak panjang tapi ndak panjang mana pun...memang cantik..

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

memang betul pun

Kancil 8349 said...

Aimie :

ndak...ia jeti pelancongan je..

p/s : ndak apa...jangan risau nanti datang juga tu

Kancil 8349 said...

Permata biru :

hehehe...nie jambatan..:)

QueeN TerataI said...

cantik... kat mana ni?

khairul said...

jambatan ni mcm kt pusat paya bakau di taiping ler .


Hatten Square Autoshow.http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/hatten-square-autoshow-sept-11-2011.html

Kancil 8349 said...

Queen :

daerah Semporna

Kancil 8349 said...

Khairul :

macam sama ke...tapi nie dekat semporna lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...