Rakan Blogger

Friday, September 23, 2011

Segmen Jom Kenal Blogger Malaysia

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Ketika membalas kunjungan Istana Biru, Kancil menemui satu segmen yang menarik untuk Kancil join. Lagipun, agak lama sudah orang tak tag Kancil untuk menyertai apa - apa segmen. Hehehe...dengan rasa gembira dan seronok Kancil ikut segmen ini.

Bagi sesiapa yang ingin join, klik je header di atas entri ini. Korang akan terus ke empunya blog. Pemilik blog merupakan seorang gadis Tawau. Tempat Kancil berkerja sekarang. So, Kancil ingin menyokong dan memeriahkan segmen beliau. Jomlah kita ikut serta. Boleh berkenalan dengan rakan blogger yang baru..

13 comments:

gaung said...

kancil..kami datang.lambat sikit memblas kunjjungan dari blogwalking Lulu..terima kasih

ENTRI TERBARU: GAMBAR Diana Amir Bertudung,Polis Mekah Berkas 5 Pelacur Indonesia, terus follow blog tidak di 'update' atau tak?

azam said...

singgah jugak kat sini...join² cam biasa.....

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

nak join juga la

Tentang Kita said...

kancil...lini dtg singgah jap..nk tgk apa menu tuk lunch di sini :-)

Cik Leen_Dewi Syifa said...

trma kasih sudi join segmen ni..nantikan list dan mula kan perkenalan anda 9 oktober nnt:D
wow...ya sy org tawau..hehe...:D
samapaikan slm sy pd tanah tawau~~

Kancil 8349 said...

Gaung :

ndak apa...terima kasih kerana sudi singgah

Kancil 8349 said...

Azam :

terima kasih kerana sudi singgah

Kancil 8349 said...

Miss Normala :

jom memeriahkan suasana

Kancil 8349 said...

Tentang Kita :

hehehe...

Kancil 8349 said...

Cik Leen :

terima kasih dan salam perkenalan

miss osixnine said...

salam perkenalan. datang melawat sini..sudi2 la usha2 blog sy

Kancil 8349 said...

Miss Osixnine :

salam perkenalan daripada kancil

zareliqa afiqa said...

pinn~ pinnn~ dtg terjah cnie dari segmen Jom Kenal Blogger Mesia.ehee
Salam kenal.wink.wink^.-

Jemput singgah yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenal-blogger-malaysia.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...