Rakan Blogger

Wednesday, September 14, 2011

Segmen Kotak Bulat : Tukar Link Dengan Blog Kotak Bulat

Selamat datang dan salam perpaduan kepada semua rakan blogger dan pembaca setia kerana sudi dan singgah ke blog Kancil 8349.


Atas jemputan dan minat untuk membantu rakan blogger, Kancil berbesar hati ikut serta segmen ini. Menarik juga. Tapi pelik, Kancil terlepas pandang plak pasal segmen ini. Terima kasih kepada Mama kerana menjemput Kancil untuk memeriahkan segmen ini.

Kepada sesiapa yang berminat, jomlah ikut serta segmen ini. Lebih ramai lebih meriah orang kata. Kalau nak tahu sangat, korang just klik banner Kotak Bulat di atas tu. Mana tahu korang dapat kenal ramai rakan blogger yang baru.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

6 comments:

maszull said...

salam kancil ...selamat bersegmen ye...:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

salam mama...terima kasih mama..untuk mama juga...Selamat bersegmen...

Santri T.P.I.N.I said...

dah join jugak segmen ni, melalui blog kancil jugak...tq

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih...selamat bersegmen

kotak bulat said...

mekasih join.. :)
da msukkan lam bloglist.. boleh la msukkan kb lam bloglist blog ni ye.. :)

Kancil 8349 said...

Kotak bulat :

sama...terima kasih kembali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...