Rakan Blogger

Saturday, September 24, 2011

Segmen : Himpunan Nama - Nama

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Terima kasih kepada penganjur segmen kerana menjemput Kancil untuk menyertai segmen beliau pertama. Diharap, rakan - rakan blogger akan menyertai dan menyokong rakan kita. Lebih ramai lebih meriah. Jomlah kita ke blog beliau. Klik header di bawah ini.


Ums adalah nama samaran Kancil. Bukan dari perkataan Universiti Malaysia Sabah tetapi dipendekkan dari nama sebenar. Lagipun ia merupakan cogan kata dalam diri Kancil iaitu Usaha Maju dan Semangat.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

15 comments:

Zul Fattah said...

ooo.. baru tau.. hehe..gud luck k..

Santri T.P.I.N.I said...

nak join jugak...

Eera Shera said...

mcm best je..gudluck yek

Santri T.P.I.N.I said...

salam kancil... anda di tag lagi :

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/giveaway-luvbunny-house.html

maszull said...

salam kancil....wah barulah mama tahu...apa2 pun gud luck yer...:)

Kancil 8349 said...

Zul Fattah :

terima kasih menyokong

Kancil 8349 said...

Santri :

jom join...terima kasih...Kancil akan ikut

Kancil 8349 said...

Eera :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Maszull :

salam mama,

terima kasih mama

ANISA said...

td bagi link kat post lain..hehehe...tapi tak pe...baru taw...ni dah lama nak tanye 8349 tu stands for what??

Kancil 8349 said...

Anisa :

no plak kereta Kancil saya ...ehehe

PeRmAtA bIrU said...

kancil masih sembunyikan nama.. hehheheh

CikGu Ma said...

aaa...nama sebenar ape?hihi...

Kancil 8349 said...

Permata Biru :

hehehe...kalau orang tahu mesti terkejut buat masa nie biarlah rahsia dalam dunia blog...

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

hehehe...masih dirahsiakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...