Rakan Blogger

Sunday, September 4, 2011

Jiwa Sakit....

Selamat datang dan salam perpaduan kepada semua rakan blogger dan pembaca setia blog Kancil 8349.
gambar hiasan...

Selamat datang bulan September 2011 dan ini merupakan entri pertama Kancil sejak cuti raya. Kancil tidak dapat update apa - apa maklumat dan idea disebabkan perkara - perkara yang tidak dapat dielakkan. Jiwa Kancil sekarang sakit dan mahu menaip sesuatu pun tidak dapat. Nantilah sehingga keadaan pulih dan jiwa dah kembali tenang barulah Kancil akan menaip entri mengenai pengalaman Kancil sepanjang cuti raya.

Banyak perkara yang berlaku semasa berada di kampung halaman ingin Kancil kongsikan. Namun Kancil belum bersedia. Apapun, dengan adanya entri ini cukup memadai bahawa pemilik blog Kancil 8349 masih wujud dan ada.

19 comments:

Azzah said...

selamat kembali..bunyik macam sedih jer..:)

Azzah said...
This comment has been removed by the author.
Cik Asma BLuppy said...

semoga semua nya selamat....

maszull said...

salam kancil....selamat kembali berblogging yer n selamat merehatkn minda n kesihatan tu yer....:)

cik najihah said...

cepat2 kembali :)

ijA said...

ehheee, dah ada pun post dri kancil..happy berblog ek..kancil;..

CikGu Ma said...

cikgu..jangan sakit jiwa...nak mengajar nanti..hik3...

http://cikgu84.blogspot.com/

khairul said...

tarik nafas pjg2 Kancil..nanti mulakan berblogging yer

Gen2Merah said...

banyakkan bersabar cikgu ums

Kancil 8349 said...

Azzah :

terima kasih...memang sedih pun...huhuhu

Kancil 8349 said...

Cik Asma Bluppy :

Memang selamat cuma...huhuhu

Kancil 8349 said...

Maszull :

Salam mama,

terima kasih mama...huhuhu

Kancil 8349 said...

Cik Najihah :

selesai je masalah, Kancil akan beraksi semula...hehehe

Kancil 8349 said...

Ija :

terima kasih...happy blogging untuk kamu juga

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

hehehe...mengajar tetap mengajar bah

Kancil 8349 said...

Khairul :

terima kasih...dah habis nafas ditarik...hehehe

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

thanks geng...hanya mampu bersedih je

aizamia3 said...

tak kisah.. janji semuanya selamat..

Kancil 8349 said...

Aizamia3 :

hehehe...betul tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...