Rakan Blogger

Saturday, September 24, 2011

Penat Sampai Tidak Dapat Buat Entri Blog

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Entri kali ini cukup ringkas. Kancil terlalu penat untuk membuat dua tiga entri. Sebab Kancil sekarang sibuk dengan perkhemahan unit beruniform peringkat Sekolah. Banyak benda yang perlu untuk dilaksanakan. Tapi sempat juga Kancil berblogwalking. Walaupun sebenarnya dah terlalu penat...Insya - Allah Kancil akan ceritakan mengenai perkhemahan yang penuh dengan pengalaman baru buat Kancil.


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

24 comments:

iMBobo said...

rindu zaman sekolah sbb suka g khemah2 ni hehe

-syira- said...

mestilah kenal.abg kalo ckp xkenai sy memg tipu ooo.hehe.khabar baik..:)

Eddy Dce said...

rindu zaman perkhemahan kat sekolah dulu...hehe... :)

Niena Pengembara Ilahi said...

rindukan perkhemahan zaman skolah dlu

maszull said...

salam kancil...rindu plak zaman persekolahan dulu n ketika buat perkemahan pandu puteri di sekolah...:)

ijA said...

kita masa sekolah kurang aktif dengan aktiviti ko kurikulum ne..

Eera Shera said...

seronoknye pi camping

fauziahahmad said...

salam kancil...penat tapi seronok kan...:D

kancil,anda telah di TAG dalam segmen ini ...http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/09/contest-blog-hott-and-cool.html

jom tengok....:)

3no gr33ny said...

jgn lupa kongsi cte pkemahan tau ckgu =)

Santri T.P.I.N.I said...

salam kancil, kalau sudi, sila lah join yer:

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html

kotak bulat said...

heheheeee.. pasang khemah best!

cinnamon.com said...

takpe lepas ni,mesti banyak nak kongsikan..jaga diri..

Kancil 8349 said...

ImBobo :

hehehe...seronok kan...mesti banyak pengalaman

Kancil 8349 said...

~syira ~ :

ndak sangkat dapat berjumpa lagi...memang kenal bah! Junior Kancil...

Kancil 8349 said...

Eddy :

mesti ada pengalaman menarik nie

Kancil 8349 said...

Niena Pengembara Ilahi :

mesti ada pengalaman menarik nie...sampai terindu nie

Kancil 8349 said...

Maszull :

Salam mama,

kenangan yang mungkin mama tidak dapat lupakan...mesti ada yang best nie

Kancil 8349 said...

Ija :

ndak apa...samalah Kancil...ndak ada pengalaman langsung perkhemahan sewaktu sekolah rendah

Kancil 8349 said...

Eera :

kancil pun suka camping...memang seronok

Kancil 8349 said...

Fauziah Ahmad :

Salam Fauziah,

betul tu...penat tapi seronok...terima kasih kerana menjemput Kancil

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

insya - Allah Kancil akan ceritakan untuk perkongsian bersama

Kancil 8349 said...

Santri :

Salam santri,

terima kasih kerana ajak kancil dan Kancil memohon maaf kerana bukan orang pertama...kebetulan kancil ada program di sekolah

Kancil 8349 said...

Kotak bulat

lebih - lebih lagi kalau beramai2 yang buat

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com

terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...