Rakan Blogger

Wednesday, September 28, 2011

Segmen : Lagu Ini...

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Kancil terjumpa segmen ini ketika Kancil berblogwalking. Ndak sangka ada segmen seumpama ini lagi. Harap - harap ada sambutan. Dan berharap korang supportlah blogger ini. Bukan susah pun syaratnya. Ikut macam mana Kancil buat ataupun baca kat entri beliau. Klik banner di atas korang akan di blognya.

Kancil memilih lagu nie, jom layan...

video

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

32 comments:

aimie amalina said...

hehehhe
jommm layannnnnnn

Marina said...

jom layan marina punyer lagu plak..hehe

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/segmen-lagu-ini.html

Tentang Kita said...

suka..suka lagu nie...

Kancil 8349 said...

Aimie :

layan sampai habis

Kancil 8349 said...

Marina :

ok Kancil akan terjah kejap

Kancil 8349 said...

Tentang Kita :

kancil pun suka...samalah kita...

PCL said...

pakcik pon join gak...sempoi segmen la.

Ini Kisah Tia said...

terima kasih sebab join :)

Tia suka video klip lagu ni . tak sangka patung tu ada feeling dekat tuan dia sendiri kan . lepas suka tengok video dia , sekali suka lagu nya XD

ayuyuuu :) said...

lagu ni best kan?

hee :)

Kancil 8349 said...

PCL :

terima kasih pak cik kerana sudi singgah ke blog Kancil

Kancil 8349 said...

Ini Kisah Tia :

Kancil kenal lagu nie sebab kena suruh cari kan video klipnya...ndak sangka pandangan pertama kancil dah jatuh cinta dengannya...

Kancil 8349 said...

Ayuyuuu :

memang best gila...seni katanya yang membuat terpukau

Fahuna said...

Salam ,
Datang dari segmen yang sama :)
Sama dengan semua , lagu ni best!

shasa_fiez said...

dtg dengar lagu kat sini... nice song ^^..suka

Kancil 8349 said...

Fahuna :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Shasa_fiez :

terima kasih

CutieLiesa said...

best2....datang follow kamu sekali..

Kancil 8349 said...

Cutieliesa :

terima kasih...

era kecik said...

era pun minat lagu ney..
disisimu aku terdiam seribu bahasa.. lalalala/..

Fezz said...

lagu ni pun aku minat..
mula2 dengar macam tak best je..
tapi bila dah selalu dengar kat hotfm, sudah mula jatuh cinta...

Alisya said...

lagu best! salah satu faveret alisya..

~iz~ said...

best lagu ni..iz pn suka..:)

Fahz said...

wahh tgh layan jap :).dari segmen yang sama

Kancil 8349 said...

Era Kecik :

terima kasih...sama minta kita

Kancil 8349 said...

Fezz :

Kancil pun akuinya...ndak minat pada awalnya tapi berulang kali dengar dah jatuh cinta

Kancil 8349 said...

Alisya :

wah sama minat kita

Kancil 8349 said...

iz :

terima kasih...kancil lagi suka

Kancil 8349 said...

fahz :

terima kasih

Amanina Nasuha said...

sedih laa lgu nie tp bnyak makna kn??heeh..singgah..sorry lambat singgah

Kancil 8349 said...

Amanina :

kita cintakan orang tu tapi tak terucap dan kita sentiasa berada di mana dia berada namun dia tidak sedar...

ndak apa...masih ada masa lagi kan

maszull said...

assalamualaikum kancil...jom layan lagu dr kancil...:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

terima kasih mama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...