Rakan Blogger

Sunday, September 11, 2011

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Ini Bulan September

Selamat datang dan salam perpaduan kepada semua rakan blogger dan pembaca setia blog Kancil 8349.




3. http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/

Minggu pertama selepas bulan Ramadhan...mungkin ramai yang masih bercuti...hehehe..apapun terima kasih kepada mereka semua di atas

20 comments:

cleverspider55 said...

untung kan ada hbgn baik sesama rakan blogger..

Kancil 8349 said...

Cleverspider55 :

kamu boleh macam saya jika kamu selalu singgah ke blog orang lain...Insya - Allah mereka akan singgah ke blog Kamu

aimie amalina said...

weeeee
untung cek kancil ye
hehehe


p/s: cek kancil..nak alamat cek kancil. bole send ke emel ke? besok kalo bole maw post hadiah sama cek kancil ni.. nda sbr suda..hhehehehe


aimieamalina@gmail.com

Kancil 8349 said...

Aimie :

terima kasih...

Kancil akan email...

Santri T.P.I.N.I said...

wah...bestnya kancil nk dpt hadiah ke? terima kasih doakn sy...

H.J said...

boleh bawak diorang ni jejalan naik kancil la..haha

cik najihah said...

makan angin la ape lagi hihi..
keep on blogging

Kancil 8349 said...

Santri :

hehehe...terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

H.J :

boleh bah orang kata

Kancil 8349 said...

Cik Najihah :

hehehe...betul tu...terima kasih

siti kektus said...

nak jugak kad raya untuk tahun depan. hehehe

dah cop awal2. ;)

khairul said...

x mengapa...sy sentiasa ikut blog kancil ni..sama2 mengeratkan ukhwah kan :)

CikGu Ma said...

ha...kena belanja saya ni..hik3...

Lulu Caldina said...

syabas..ngee

Kancil 8349 said...

Siti Kektus :

hehehe..boleh bah..

Kancil 8349 said...

Khairul :

terima kasih...Kancil juga akan sentiasa mengikut perkembangan semasa blog kamu

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

boleh bah...kena datang ke sabah...hehehe

Kancil 8349 said...

Lulu :

terima kasih lulu...

QueeN TerataI said...

errrr.. queen xde eh? hehehehehe

Kancil 8349 said...

Queen :

hehehe...kan baru mula berbloging...mungkin minggu depan kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...