Rakan Blogger

Saturday, August 13, 2011

Blog Kancil : Blog Bertuah dan Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina



Dalam keadaan kepala yang pening, Kancil cuba untuk membuat satu entri khas mengenai segmen yang telah dianjurkan oleh Lulu Caldina. Iaitu Segmen : Blogku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina. Sila klik kat sini

Sebanyak 74 blog yang telah menyertai segmen ini dan entri segmen ini telah diletak selama 3 hari bermula pada hari Isnin hingga Rabu yang lalu. Daripada 74 blog tersebut, blog Kancil termasuk dalam blog yang bertuah. Sebenarnya ada 7 buah blog yang paling bertuah dan salah satu adalah blog Kancil. Klik kat sini.


Akhirnya pada hari Jumaat bermula pada pukul 3.30 petang, satu entri khas untuk kesemua blog yang bertuah telah dipaparkan di blog Lulu Caldina selama 2 hari. (berakhir pada hari Ahad). Kancil merasa bangga kerana terpilih menjadi blog bertuah dan terima kasih kepada Cik Lulu. Klik kat sini


Dalam kesempatan ini, Kancil nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada isteri tersayang kerana memahami hobi suaminya. Tidak lupa kepada rakan saya Gen2Merah kerana banyak memberi idea, pandangan dan nasihat. Terima Kasih Pok!

Kepada rakan blogger lain, jangan putus asa. Rezeki anda tentu ada pada masa akan datang. Yang penting berusaha dan jangan cepat mengalah. Berani mencuba dan tidak malu kempen blog anda dekat blog - blog lain.

10 comments:

Gen2Merah said...

cayalah Ums Niza.. ko jugak lah yang terbaik.. Blogger yang semakin meningkat naik namanya... tahniah

Kancil 8349 said...

Gen2Merah : terima kasih lagi pok..:)

QueeN TerataI said...

kereta dengan kereta ni berkawan baik eh... hehehe anyway tahniah ye sang kancil... :)

CikGu Ma said...

tahniah yea cikgu...itula saya perasan blog bertuah ni semalam (",)

syerz eyryn said...

oyeayhh ! pndai lulu plih. . haha :))

maszull said...

salam...tahniah yer...
jgn lupa kancil tu pembawa rezeki kn...:)

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah dan salam perkenalan. nak bagi tau yg anda telah di tag dalam segmen ni...

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

cik najihah said...

wahh...tahniah :)

cik najihah said...

wahh...tahniah :)

Kancil 8349 said...

Queen Teratai : eya memang betul dan terima kasih

Cikgu Ma : terima kasih

Syerz : Memang betul

Maszull : terima kasih

Santri : kejap lagi saya terjah

Cik Najihah : terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...