Rakan Blogger

Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday # 5


Meja Pejabat Lama Ku

26 comments:

yangbaik said...

eeeh.... ada tranformers la... suka

ercy said...

morning... meja tempat keja ah??? utk pujuk budak2 d sikul kah tu?

Adylia Qarissa said...

hahaaa..penuh dengan mainan..kalau meja kerja dkna penuh dengan fail dan buku sekolah...

alamak!! kerja sekolah tak siap lagi..nak balik raya :(

Kancil 8349 said...

Yangbaik : terima kasih

Ecry : yup tapi tempat kerja lama...sebelum bergelar guru

Adylia : hehehe...meja nie sebelum Kancil bergelar guru...:P

QueeN TerataI said...

ni nak bagi murid2 dalam kelas main ke cikgu?

Kancil 8349 said...

Queen : bukan...untuk perhiasan...meja pejabat nie sebelum Kancil bergelar seorang guru

akoo pae said...

robot??haha

aizamia3 said...

robot tu kalau dapat dek dak adik confirm lunyai..

Kancil 8349 said...

Akoo : gelak kau sana...hahaha...tapi ini bertujuan untuk terapi menghilangkan tekanan

Aizamia3 : kalau budak dah pegang memanglah...hehehe

twinkeenabilah said...

Transformers :D
Then meja sekarang ada Transformers tak ??

Kancil 8349 said...

Twinkeenabilah : Kalau ada di meja sekarang confirm hilang dek di curi budak...hehehe...simpan kat rumahlah...dalam kotak sudah...:(

CikGu Ma said...

waaaaaa...mcm2 ada kt meja cikgu ni...kancil tak ada ke? =,=

khairul said...

sy folo 345..jom singgah dan folo blog sy

Nissan Teana low rider .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/nissan-teana-low-rider.html

khairul said...

sy folo 345..jom singgah dan folo blog sy

Nissan Teana low rider .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/nissan-teana-low-rider.html

CikGu Ma said...

ndak nampak wajah saya?kenak cikgu??? =,=

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma : time nie masih pakai motorsikal lagi...hehehe

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma : dah nampak...tapi samar je...hehehe

CikGu Ma said...

cikgu, kenak tu maksudnya kenapa...
ooo...nk tgk saya yg sebenar...hehehe...add kt fb la cikgu..(tanpa segan silu offer diri) =,=

Kancil 8349 said...

hehehe...bahasa sarawal rupanya...hehehe....sahaja bertanya...

Danial Razak said...

wah..transformer ke tu..smart.

Princess Feyqa said...

wowowow byk nyeee barang! hahaha

Kancil 8349 said...

Danial : hehehe...fanatik dekat transformer

Princess Feyqa : Hehehe...kerja dulu

fairus said...

AIK... ADA ROBOT??

Kancil 8349 said...

Fairus : Pejabat lama ku...

sue perbs.. said...

fuhh.. peminat robot ke ni?

Kancil 8349 said...

Sue : betul tu...tinggal satu jenis lagi...ROBOTECH....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...