Rakan Blogger

Saturday, August 20, 2011

Segmen Di Bangku Kosong : "Ziarah Raya Blog"

Salam kepada semua blogger dan pembaca yang sudi singgah ke blog Kancil

Kali ini, Kancil nak ikut segmen BK. Menarik segmen ini, walaupun Kancil pasti akan terlewat mengikut perkembangan dunia blog apabila dah ballik kampung. Sebab di kampung, line BB tidak berapa kuat. Kalau sesiapa yang nak join segmen ini, amat dialu - alukan. Lebih ramai lebih meriah. Korang just klik kat gambar raya di atas tu.

Nama saya di dalam dunia blog ini ialah Kancil 8349. Mahu guna identiti rahsia kecuali beberapa orang rakan blogger yang dah tahu nama sebenar Kancil. 

Raya tahun ini, Kancil mahu beraya di kampung halaman Kancil di Daerah Semporna, Sabah. Nama kampung tersebut Kampung Bukit Sakong dalam kawasan Bugaya.

Ucapan Kancil,

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin. Jika ada salah dan silap, harap korang maafkan Kancil. Kekadang kita menulis sesuatu tanpa kita sedari dan mungkin pernah melukakan hati seseorang blogger. Apapun, maafkan Kancil yeah...

14 comments:

aten qylah said...

Salam.Aten singgah sini.Selmt hari raya :)
Jemput ziarah

Kancil 8349 said...

Salam,
terima kasih singgah ke blog Kancil...

Selamat Menyambut Hari Raya...

.fahmi. said...

berbalas kunjungan...selamat hari raya!

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

salam..dtg ziarah membalas kunjungan..
Hmm..sempurna tak jauh dgn sandakan.

Famili Ceria said...

ziarah kembali...

Afif pon nak ucapkan, " Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin ".

intan said...

salam.. membalas kunjungan..
Selamat Hari Raya.. =)

missina said...

datang ziarah,,Selamat Hari Raya Aidilfitri,,sama2lah kita eratkan silaturahim sesama insan,,neway,,follow here,,jom singgah blog sy lagi,,

Pn. Sheila said...

kancil... dr kota bharu ke semporna kita ziarah raya di awangan la... hehehe

ErAh said...

salam kancil.....
membalas kunjungan raya...
erah singgah raya...
sambil ucapkan...
SELAMAT HARI RAYA...

FAUZIAHAHMAD said...

salam balas untuk kancil....

jauh kancil beraya yer....selamat hari raya aidilfitri dan berhati2 sepanjang perjalanan pulang beraya...:))

Siti Fairuz Iskandar said...

hye.. saya datang melawat awak balik..
thankz coz sudi follow n sngah kat blog saya

HasrulHassan [HH] said...

Salam.
Perghh raya ni makan rendang kancil pun sodappp ni .. hehehe.. sabah memang banyak kancil kan? Mak saya cakap sabah macam2 ada.... awek pun cun .. erkk sysss jangn copy paste ni kat wall saya ehh ..hahahaha...

Selamat hari raya, maaf zahir batin.

Kancil 8349 said...

[HH] :

Salam BK,

kereta Kancil banyakk di sini. tapi binatang Kancil kurang...ndak tahulah kurang arif. Apa yang Mak BK kata tu betul tu...heheheh..

Terima kasih sudi datang ke blog Kancil...

Fahmi,
Cleverspider55
Famili Ceria
Intan
Missina
Pn. Sheila
Erah
Fauziah Ahmad
Sit Fairuz

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

shaliza khairi said...

salam lebaran.

singgah dari segmen HH.
maaf lambat ziarah. busy makan kueh raya. hehe.

selamat hari raya,
maaf zahir&batin.

sudi2kan lah singgah belog shaye. =)

http://umairamaisara.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...