Rakan Blogger

Sunday, August 21, 2011

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Ketiga Bulan Ogos







Minggu ini, bilangan berkurang. Apapun, terima kasih kerana banyak membantu blog Kancil 8349.

7 comments:

PeRmAtA bIrU said...

selagi boleh membantu semasa kita... kita bantu membantu la.. hehehh..:)kan kancilkan???

maszull said...

salam kancil...wah mama tempat ke empat yer dlm traffic kancil...
betul ke..

hira said...

hehe. saya punya blog still dalam list ye? huhu

Kancil 8349 said...

Permata Biru : Betul tu...terima kasih

Maszull : Salam mama, memang betul...hehehe...terima kasih

Hira : Blog kamu masih dalam list saya...terima kasih

si cantik sally said...

masing2 sibuk bershopping kot..nak dekat raye kannn..sy pon da tak sangat bw dah..sibuk pk nak raye..

CikGu Ma said...

saya tak sempat tumpang jam kan trafik cikgu...sebab saya sendiri tengah jam pale dengan tugas (",)

Kancil 8349 said...

Si Cantik Sally : betul tu Sally

Cikgu Ma : hehehe...ndak apa cikgu...lain kali pun ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...