Rakan Blogger

Tuesday, August 9, 2011

Segmen : Lagu Merdeka Pilihan

Selamat Datang dan salam perpaduan untuk semua rakan blogger dan pembaca yang datang ke blog Kancil 8349


Ini merupakan kali keempat blog Kancil 8349 mengikut segmen. Kali ini dijemput sendiri oleh tuan punya penganjur. Ada satu lagi. Kejap nanti Kancil akan buat entri sal segmen satu nie lagi. Segmen kali ini adalah Lagu Merdeka Pilihan. Kalau sesiapa yang nak ikut, just klik banner entri di atas tu. Jomlah kita beramai - ramai ikut serta. 

Lagu pilihan Kancil 8349 ialah Lagu 1 Malaysia...penyanyinya...siapa? Kancil dah lupa siapa tapi ia berkumpulan daripada IPTS di dalam negara kita. Jom kita dengar


9 comments:

My Name is Mar said...

ho-ho..
Lagu ni baru lagi kan?
Btw, pernah tengok video tu..
Thanx join:)
U lite up my MERDEKA's mood:)

Abby Salvatore said...

abby suka lagu Dr.SAM...Saya anak merdeka...:)

lagu tu best!

sue perbs.. said...

hai.. singgah jenguk lagu pilihan.. lagu 1 malaysia .. best gak tu.. sy folo kamu juge

nurani said...

da msuk bulan merdeka..hihihi
semangat ni..:)

Kancil 8349 said...

My Name is Mar : Eya..memang lagu baru...terima kasih juga kerana menjemput

Abby : Betul tu...memang best lagu tu...

Sue : Terima kasih

Nurani : hihihi...anak Malaysia...setahun sekali je

Pn. Sheila said...

em... best lagu tu x jemu...

jom join segmen sy

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/08/segmen-memori-kali-pertama-sambut-hari_10.html

Kancil 8349 said...

Pn. Sheila : memang tidak jemu...

okay nanti kancil join

Scarlett O'Hara said...

Dtg dari segmen merdeka.Join jugak.Jemputlah singgah.

Kancil 8349 said...

Scarlett : Kancil akan datang...terima kasih singggah ke blog kancil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...