Rakan Blogger

Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday # 3


Seribu Kenangan Di Zaman Perang Dunia Kedua

21 comments:

hira said...

pejuang yang berani menentang musuh. hebat! :D

p/s: awak kena tag! http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

leen said...

teringin nak pegi tempat ni.nama jak duk di sabah tp xpernah sampai lg.huhuhuu....

dhiera said...

tempat ini!! kalau ada jodoh, saya akan sampai lagi.. suka pemandangan dr atas bukit war memorial ni sambil feeling-feeling tinggal dalam taman yang cantik~

AIEN NOT ALIEN said...

jeles dengan orang yang da sampai sana...wuuuu.. ^_^"

Kancil 8349 said...

Hira : Memang betul

Leen : ndak apa, belum ada rezeki lagi...insya - Allah ada masa gak ke sana

Dhiera : hehehehe...memang cantik pemandangan kat sini lebih2 lagi waktu petang

Aien : jangan jeles....jomlah ke sana

asiah_Li said...

waaaaaarghhh...teringin nk gi sane...

Pn. Sheila said...

erm... xpernah sampai sini... org kata kundasang cantikkan...

CikGu Ma said...

boleh bawak saya melawat sabah??? (",)

Kancil 8349 said...

Asiah Li : mehlah datang ke sini

Pn. Sheila : memang cantik...hehehehe

Cikgu Ma : boleh bah...

si cantik sally said...

menarik ari ni..........gud job!

Gen2Merah said...

woww.. d manakah tempat ini ums? KK saya kurang arif la.. ehe

Kancil 8349 said...

Si Cantik Sally : terima kasih

Gen2Marah : Kundasang Memorial War...

CikGu Ma said...

terima kasih cikgu sudi nak bawa saya melawat sabah...kalau tak muat kancil cikgu, kita tumpang kereta gen2 kaler merah besar sket kot...hik3..

Adylia Qarissa said...

dkna tak pernah sampai sana

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma : hehehe...boleh bah guna Gen2Merah tu...sebab dia pun belum pernah datang ke sana lagi,...jalan bersamalah..saya jadi pemandu pelancong

Adylia : datanglah ke sini,..dialu - alukan

nurani said...

asl twu ke..
sy pun org twu gak..hihihihi
bila nak daki kinabau??
ajk sy ye..:)

Kancil 8349 said...

Saya bukan orang Tawau...kerja di Tawau je...boleh bah...saya sendiri pun belum pernah lagi mendaki ke sana...heheheh

sakurasue said...

wah mcm best je x pernah lagi sampai sane~~

Kancil 8349 said...

Sakurasue : jomlah datang ke sana...Kancil sendiri jadi pemandu pelancong...hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

rindunya nak pergi sabah...

kundasang mmg best..

Kancil 8349 said...

Ila : Datang lah ke sini lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...