Rakan Blogger

Monday, August 8, 2011

Segmen : Blog Ku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina


Wah...Cik Lulu buat segmen. Jomlah kita beramai - ramai ikut segmen beliau. Lebih ramai lebih baik. Bukan setakat nak traffic tinggi tapi kita boleh promote blog masing - masing dan dalam masa yang sama kita akan mengenali ramai blogger baru mahupun yang senior. Jomlah...kalau nak ikut just klik header Lulu Pages. Korang akan terus ke blog beliau.

Blog Kancil memang lawa di mata Lulu Caldina. Sebabnya header blog Kancil dibuat oleh Cik Lulu sendiri dan beliau telah memberikan kepada Kancil untuk gunakan sebagai identiti blog Kancil. Selain itu, blog Kancil ini SMART but SIMPLE...korang boleh nampak sendiri kan...

Apapun, salam perkenalan kepada yang baru datang ke blog Kancil. Insya - Allah Kancil akan datang terjah blog kamu jika kamu tinggalkan komen kat ruangan yang sepatutnya.

22 comments:

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Kancil 8349 said...

Terima Kasih geng...Amin!...moga saya dapat mengikut jejakmu nanti...:)

tia @ Ini Kisah Tia said...

blog ni memang simple :D

Kancil 8349 said...

Tia : terima kasih....:D

C i k P i p i T e m b a m said...

smoga berjaya . hehehe . hrap mnjadi plihan lulu jugak :)

sakurasue said...

semoga menjadi plhn lulu~huhu
header lulu buatkn ke? awesome!

cIk PikA said...

hahaha.. trse nk join.. tp blog simple2 je.. hehehe

Rohaizam Rosli said...

lawa2... sbb kaler biru !!!! yeahhhh~~~

Kancil 8349 said...

CikPipiTembam : terima kasih

Sakurasue : terima kasih...eya, cik lulu yang buatkan

Cik Pika : join je..ndak apa bukan salah untuk mencuba

Rohaizam : terima kasih

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

ya blog awk mmg lwa d mta cik lulu..hihi

Kancil 8349 said...

Pure : Salam, terima kasih...Kancil anggap ia doa..

ain1914 said...

Good Luck kancil....

Kancil 8349 said...

AIn1914 : terima kasih :)

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :)
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Kancil 8349 said...

Frame+lenses dan Salwaismail : terima kasih

syerz eyryn said...

ryn singgah cnie yurp !:))
nice blog dear. .
gud luck !

lepak said...

hiiii.....tahniah....:)

sakurasue said...

tahniah kancil :)

Kancil 8349 said...

Syerz : terima kasih singgah ke blog Kancil

Lepak dan Sakurasue : terima kasih...

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. nadh datang mengucapkan tahniah pada tuan belog comei pilihan Lulu.

tahniah ya. memang belog yang comei pun. padan la Lulu pilih. ;)

syerz eyryn said...

conratez jugakk yerr. . hehe. .
nice blog :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...