Rakan Blogger

Wednesday, August 3, 2011

Segmen : Cik Bunny Nak Bagi Iklan



Nak join ini segmen, tuan punya blog ajak ikut segmen dia. Kalau dah diajak, lebih baik ikut. Secara ikhlas untuk menyertainya. Kalau sesiapa yang nak ikut, klik je kat header di atas tu. Korang akan jumpa nanti.

Memandangkan syarat segmen ini mahu tag kawan. So, saya tagkan dua orang rakan blogger baru saya iaitu 


12 comments:

azam said...

wow.....hehehe rajinnya bersegmen

AIEN NOT ALIEN said...

saya dah join..terima kasih tag saya kancil 8349 ^_^

Kancil 8349 said...

Azam : ambil peluang selagi ada...jika tiada sudah baru plak rasa sedih..ini ndak bagus untuk kesihatan...hehehe

Aien : terima kasih kembali

Gen2Merah said...

mcam best je segmen ni ums

Kancil 8349 said...

Gen2Merah : memang best...mahu aku tag namamu, tapi kau tu busy...ndak lah aku tag namamu...hehehe

dkna said...

semoga berjaya :D

Liana Norazmi said...

Abg kembar...thanx sudi tag tau..nak jOin.. (:

Kancil 8349 said...

Dkna : terima kasih

Liana : terima kasih kembali..

HAFIZAL said...

sy nak join...boleh ker...tapi blog sy tak ada banner

Kancil 8349 said...

boleh bah Hafizal...saya ada nampak header kamu tu..boleh pakai bah tu

Cik Bunny said...

Thanks sebab join. Good luck ^_^

Kancil 8349 said...

Cik Bunny : terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...