Rakan Blogger

Thursday, August 4, 2011

Header Baru Kancil 8349

Sebelum ini, ada yang mencadangkan kepada saya menggunakan header baru kat blog saya. Cadangan tersebut datang sendiri daripada blogger yang popular. Dari hari itu, saya cuba menghasilkan header baru untuk identiti blog saya. Sehingga saya meminta rakan blogger lain untuk menghasilkannya. 

Saya bukan pandai dalam bidang blogging ini. Masih merangkak - rangkak bergerak. Masih tercari - cari tempat di hati pembaca dan identiti yang sesuai. Design blog ini pun terhasil  daripada pendapat sahabat saya Gen2Merah. Akhirnya, orang yang mencadangkan tambah header tersebut telah membuat satu header baru untuk blog Kancil 8349. 

Orang tersebut adalah Lulu Caldina. Cukup saya terharu dan tidak menyangka dia buat header untuk blog saya. Walaupun baginya agak simple tetapi bagi saya ia cukup bermakna dan bertepatan dengan blog Kancil. Terima kasih kepada Lulu Caldina. Ini saya anggap hadiah daripada beliau. Walaupun saya tidak menang apa - apa giveaway dan segmen yang beliau anjurkan.

Jom kita lihat : 


Entri ini khas untuk header baru saya. Kalau ada yang nak komen, saya mengalu - alukannya. Terima Kasih.

28 comments:

Ummi said...

nice~~
jom tgk header adik umi,
http://bbychenta.blogspot.com/

kereta hijau tu actually kancil tau, tapi umi edit bagi jadi macam tuu..hehehe~

Kancil 8349 said...

Ummi : comel kereta kancil dia....saman pun banyak hehehehe...saya dah follow dia

Gen2Merah said...

wah, ko biar betul cik Lulu yang buatkan Ums? prihatin tul Lulu kan.. comey header... macam orangnya.. ekekeke...

selamat berpuasa ke empat..

Kancil 8349 said...

Gen2Merah : hehehe...baru kau tahu...kau jadi follower bertuah kelmarin..tapi aku dah dapat header baru lebih awal

aimie amalina said...

waaaa
cek kancil berwajah baruuu!
weeee
cantik!

Ummi said...

hahahaha~~ aduyai...

Kancil 8349 said...

Aimie : terima kasih

Ummi : hehehe

mizzkechique said...

tahniah..cantek n simple.. pernah dpt gak header dr lulu.. =)

Kancil 8349 said...

Mizzkechique : terima kasih. Eya ke? Wah beruntungnya badan...

hira said...

wah, bestnya~ congrates! bolehlah ada identiti dah sekarang. wehooo~ :D

Kancil 8349 said...

Hira : terima kasih...asal nama header tu, korang dah tahu siapa pemiliknya

lisa lis said...

kancil..header baru mmg lagik cun wooo.....~

aizamia3 said...

cantik.. mesti lulu tersenyum senang tengok ni.. ;)

Isteri Encek Bard said...

waaaaaaaaaaa cantik

AIEN NOT ALIEN said...

cantik bergaya header baru..hehe..

Kancil 8349 said...

Lisa : terima kasih

Aizamia3 : mesti dia tersenyum tengok nie...hasil dia

Isteri Encek Bad : eya ke cantik? Terima kasih...tengok cik lulu..orang kata cantik

Aien : terima kasih

si cantik sally said...

hey..x bagitahu yek tukar header..eh nak jugak wat header camni wehhh..looool buat kan jugekkk kite kan kembar kancil jugek..da lupe??8797 hehehhe

coklatberapi said...

waaa cantik header baru..bila nk wat kt saya??ahahaa

Kancil 8349 said...

Si Cantik Sally : nielah nak bagitau sal header baru..saya ndak pandai buat header nie...cik Lulu buatkan untuk saya...:)

Coklatberapi : terima kasih...hehehe saya ndak pandai buat...orang hadiahkan nie

Fiqas said...

wah, cantik.. baik hati cik lulu..

BeloG MTT said...

Smart ..

p/s : komen ni setting la buat popup komen.. Lebih mesra pengguna.. Senang sikit nak komen entri yang lain lain..Hehe :)

Kancil 8349 said...

Fiqas : eya..sebagai penghargaan beliau kepada Kancil

Belog MTT : Thanks...nanti saya cuba ubah

fairus said...

NANTI KALAU TUKAR KERETA, KENA UBAH NAMA LAGI NI...

Kancil 8349 said...

Fairus : mungkin blog ini kekal walaupun guna kereta lain...hehehe

c genk bah ne said...

wah siuknya...hehehhe,,

Kancil 8349 said...

Genk : memang siuk...orang bagi kat kita...:)

Santri T.P.I.N.I said...

baru tau yg header cikgu ni, lulu yg buatkan...bestnya!

Kancil 8349 said...

Santri :

hehehe...terhutang budi kancil dengan lulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...