Rakan Blogger

Tuesday, August 2, 2011

Segmen : Sejam Bersama Kancil 8349 Punya Blog



Kali ini nak ikut segmen orang lain lagi. Kalau nak ikut, just klik header di atas.

Tarikh tutup 12 Ogos...jom ikut beramai - ramai

12 comments:

c genk bah ne said...

makasi join ..

Kancil 8349 said...

ur welcome genk

Gen2Merah said...

wahh.. rajinnya ko bersegmen2 sekarang ni geng.. Tahniah.. makin ramai follower mu nanti.. Insya Allah.

sorilah ya geng tak dapat join segmen2 yang ko tag.. ramadhan, jarang dah fokus dengan blog.. buka pun kejap je utk menghiasi diari ramadhan..

selamat berpuasa buat kancil sekeluarga..

Kancil 8349 said...

Amin! aku anggap ia doa dan terima kasih...faham situasimu...hehehehe

Selamat berpuasa buat sahabat Gen2Merah

cayob said...

jangan lupa geng...rajin2 lah blogwalking...and share facebook....hehehe

Kancil 8349 said...

Cayob : terima kasih dengan tips tu..saya akan buat juga

Fiqas said...

rajin sungguh bersegmen... good luck..

Cik Bunny said...

Jom join GA cik Bunny di sini =) http://inspirebunny.blogspot.com/2011/08/cik-bunny-nak-bagi-iklan-percuma.html

Kancil 8349 said...

Fiqas : ambil peluang selagi masih ada

c genk bah ne said...

genk memulakan stay gebk disini..dai jm 10-11 malam ^_^

c genk bah ne said...

alhamdulillah berjalan dengan lancar perjalanan genk di blog ini selama sejam..walaupun genk mengalami masalah line seketika ttp tdk menghalang genk untuk berada di blog ini..
ada masa dtg lah ke blog genk ya..selamat berpuasa

Kancil 8349 said...

Genk : terima kasih banyak kerana review blog kancil...insya - Allah kancil akan terjah blog Genks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...