Rakan Blogger

Monday, August 1, 2011

Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Dan Selepas Solat Terawih

Assalamualaikum!!

Ini merupakan percubaan saya pertama menganjur segmen. Diharap ramai yang menyokong segmen saya nie. Segmen ini setakat berkongsi pengalaman antara rakan blogger. Dan mungkin boleh menambahkan rakan follower kita.

Tentu korang ingat pengalaman - pengalaman korang semasa atau selepas solat terawih di masjid. Mungkin ada yang manis dan mungkin juga ada yang kurang manis. Apapun, marilah kita berkongsi bersama pengalaman kita. So, kira segmen ini simple je. 

Kalau nak join, sesiapa pun boleh yang penting dia blogger. Hehehe...syaratnya ialah : 

1. Buat satu entri.

2.  Letak header Kancil 8349 blog di dalam entri korang
 3. Tajuk entri tersebut : Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Dan Selepas Solat Terawih 

4. Ceritakan pengalaman korang semasa dan selepas solat terawih. Korang cerita apa - apa pengalaman korang seperti orang bergaduh kamu tengah bersolat ke, atau lepas solat terawih selipar korang kena curi ke.

5. Selesai cerita, korang kasi tinggalkan url korang kat ruangan komen. Kancil akan buat satu list entri khas untuk ini. 

6. Tarikh tutupnya, 3hb Ogos 2011, 10 malam.

Sebagai permulaan, saya tagkan beberapa orang rakan blogger iaitu :




25 comments:

Fiqas said...

insya allah saya join..

Gen2Merah said...

kebetulan juga.. aku pertaruhkan post yang ini ya ums..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/tradisi-malam-solat-terawih.html

thanx.. semoga berjaya dengan segmen permulaan..

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

pengalaman cm na? p trawih pon dgn mak. kalau dgn kawan, blh la kan nak main2 sikit. hhe

kisah cik paro said...

dah join..

http://kisahcikparo.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

sila review eh..

Liana Norazmi said...

Alhamdulillah...da jOin..
http://iniportakygpunye.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

Panggil aku Han said...

wah cm best...insyaAllah klau xde aral melintang Han join :)

kisah cik paro said...

cik paro tag kamu..jom join segmen ni!
http://kisahcikparo.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kite-fobia-bersame-cik-pika.html

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/pengalaman-korang-semasa-dan-selepas.html

Unna said...

unna join :)

http://wnurulhusna.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

oli-go said...

Salam Ramadhan..sudah join bah..

http://indahhiasan.blogspot.com/2011/08/pengalaman-korang-semasa-dan-selepas.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Mak Dara menjuinkan diri =)

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

Fadzlina Zaman said...

http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

fadz joined :) thanks kancil ^^

lieynanilaz said...

join....
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

elnino moona said...

done!..

da join..

http://moonrahdin.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

Fiqas said...

saya join...


http://fiqas81.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

Cik Purple Pinkypuff said...

join..:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

CikGu Ma said...

segmen yg menarik...cikgu pun join kerana ada kenangan yang memberi pengajaran utk cikgu :)
http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-semasa-dan.html

N A T A S Y A ツ said...

saya datang join, tapi pengalaman saya langsung tak menarik :D

http://duniabarney.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

Abby Salvatore said...

sudahhh!

http://missgaban.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

aulia suri said...

FOLLOW N JOINN`~~

http://auliasurihani.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

AIEN NOT ALIEN said...

Terima kasih sudi ajak join..

http://aiennotalien.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil-8439-pengalaman-korang.html

bombay said...

join jugak...:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/egmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

cik najihah said...

ala...baru nak join..
bole lagi ke

Kancil 8349 said...

Cik Najihah : ndak apa, next segmen saya tagkan nama kamu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...