Rakan Blogger

Sunday, August 14, 2011

Segmen : Diari Ramadan Anda


Hari tu saya menerima email dari Bangku Kosong. Emailnya mengajak kita kibarkan Jalur Gemilang dalam blog kita. So, saya menyokong cadangan beliau. Kali ini, saya menerima satu email lagi dari seorang blogger iaitu Nothing is Ordinary. Email ini mengajak saya menyertai segmen beliau. Main email plak dah sekarang nie. Apapun, saya tidak mahu kecewakan permintaan orang. 

Kalau sesiapa yang nak ikut segmen ini dialu - alukan. Lebih ramai lebih baik. Boleh kita berkongsi maklumat dan pengalaman kita masing - masing. Korang just klik banner entri di atas nie. Korang akan terus ke blog beliau.

Dalam segmen ini, penganjur minta kita menjawab beberapa soalan. Jom kita sama2 baca dan berkongsi...

1. Baju Raya Pesen Apa?
Saya tidak tahu apa pesen baju raya saya tahun ini. Main pakai je. Hehehe..apapun yang penting ia Baju Melayu...

2. Warna Apa?
Tahun nie warna tema Hijau

3. Sms Dan Kad Raya Jadi Pilihan?
Saya pilih semua...sebab semuanya jadi pilihan dan sememangnya best.

4. Kuih Raya Kegemaran?
Semua kuih menjadi kegemaran saya kecuali Kuih Makmur...

Itulah sahaja soalan yang perlu dijawab untuk menyertai segmen ini.

3 BLOG BERTUAH AKAN DIREVIEW SELAMA 24 JAM..*pemilihan berdasarkan random.org*


Tarikh tutup segmen:11.59 malam,26.08.2011


Jomlah ikut serta...

19 comments:

CikGu Ma said...

macam best jer segmen ni..nak join la...hik3...

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma : jomlah ikut...:)

EjAt_mU89 said...

jln sini si kancil hehehe

akoo pae said...

hee senang je soalan2 nye..
=)
tp akoo baru je join segmen tadi..mls da la mlm ni..hee

nurani said...

bes2..gud luck..:)

Kancil 8349 said...

Ejat : okay

Akoo Pae : jangan malas bah...join selagi masih ada...hehehe...:)

Nurani : terima kasih

Green Apple said...

#293.. thanx kancil..
fikir dulu, nak join ke tak.. hehe

Kancil 8349 said...

terima kasih kembali...:)

Rai said...

tema kami purple dan western.. hehehe..anak2 lah..mak bapak tak beli pun lagi..

Kancil 8349 said...

Rai : wah...mesti cantik tu kan...:) jomlah segmen nie...boleh berkongsi dengan blogger lain

SITI NOORNADIYANA said...

hai hai. kunjungan balas & yana follow sini jugak. good luck contest! :)))

Scarlett O'Hara said...

Nak join jugaklah segmen ni.

Kancil 8349 said...

Siti : terima kasih...

Scarlett : marilah beramai2

Adylia Qarissa said...

menarik jugak segmen nie

Kancil 8349 said...

Adylia : jomlah ikut...

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..

Kancil 8349 said...

Fad : terima kasih kembali

Niena Pengembara Ilahi said...

hijau.. warna kegemaran nina tu :)

Eyfa Zalifa said...

Assalamualaikum..Terima kasih sesangat kerana sudi join segmen nie:')Thanks kerana mengajak beberapa kawan lagi join:')

baju raya hijau?wow!lawa..Nak tahu saya punya?hehe..gtaw jugaklah..kongsi2:)

Baju kurung moden hitam bermanik bersulam pink,maroon....yang second,baju kurung moden biru bertona+sulaman pink..yang ketiga,Brown bersulam dan bermanik..alah!kira baju kurung moden lah semua..pasni nak try kebaya lak..hehe..

Selamat Hari Raya!Maaf Zahir dan Batin:)

Thanks again:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...