Rakan Blogger

Monday, October 10, 2011

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Kali nie, Lulu buat GA. Mana mungkin mahu ketinggalan. Kancil akan sentiasa menyertai apa - apa segmen dan GA yang akan dianjurkan oleh Lulu Caldina. Kalau sesiapa yang ingin menyertainya. Jomlah beramai - ramai ikut serta. Klik banner di atas tu. Mana tahu rezeki kita. Siapa yang tahu.

p/s : Kancil belum pernah main lagi Angry Bird. Tapi memang best.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349

26 comments:

Gen2Merah said...

gud lak ums

CikGu Ma said...

gud luck ums (ajuk gen2 merah) hik3...

Moga dapat angry bird ---> yg ni tulus ucapan saya ^^,

Run Away said...

popular ar...burung marah ni skrg kan....;d

ziraziz said...

bru b,jinak2 ngn angry bird..tp xdela smpai thp addicted... :P

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih...semoga Kancil dapat hadiah nanti...

Kancil 8349 said...

Run Away :

memang dah kegilaan ramai...terutamanya bebudak sekolah

Kancil 8349 said...

Ziraziz :

hehehe...bestnya dah dapat main game tu

Cinderella said...

gudluck ums..!!erm angry bird tu mmg comey pon

maszull said...

salam kancil...mama pun join gak mana tahu ada rezeki...:)

Eera Shera said...

malas dah main angry bird. sy yg angry.hehe

gudluck kancil

Kancil 8349 said...

Cinderella :

terima kasih...comel dengan orang yang comel...Kancil suka tengok kalau murid2 Kancil memiliki apa jenis barang angry bird...mereka jaga dengan baik

Kancil 8349 said...

Maszull :

Salam mama,

betul tu mama...mana taw dapat rezeki.

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

tulah orang kata. buat kita yang marah tapi bukan bird tu...hehehe

terima kasih

Yumida said...

yeah...nk cuba jgk.. tengkiu kancil bg info ni..

angry bird melontarkn diri ke arah **tut**. haha

Kancil 8349 said...

Yumida :

terima kasih kerana singgah...jom beramai2 ikut serta

Pen Biru said...

orait!!

aimie amalina said...

kekeke
walau x main
tawu angry bird comei!

ciK LyndaWawa said...

nak jugak...=]

Kancil 8349 said...

Pen Biru :

:)

Kancil 8349 said...

Aimie :

memang comel...comel lagi kalau dengar suara dia dalam game

Kancil 8349 said...

Cik LyndaWawa :

jomlah ikut sekali

Santri T.P.I.N.I said...

wah...bestnya dapat hadiah dari lulu, tahniah kancil!

Kancil 8349 said...

Santri :

kancil belum dapat lagi nie...masih berharap untuk dapat...hehehe

Ana Adni Collection said...

nice blog... dah follow awak...
jom singgah n follow blog saye plak...
jom enter contest kat blog saye gak..
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/contest-kenangan-terindah-hari-raya-ku.html

Kancil 8349 said...

Ana :

kancil akan terjah sebentar lagi...terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...